Miranalibozkurt 36+4 haftalık hamileyım son bir haftadr aşırı baş dönmesi yaşıyorum resmen fırlatıyor beni . benim gibi olan varmı neden acaba ?
Tgcee Miranalibozkurt ben 18haftalıgım ama dun banada oldu dusup bayılcam sandım gözlerım falan karardı acaba kansızlıktan mı boyle oluyoruzkı🤷🏻♀️
YagizAsyaMom Miranalibozkurt geçen hafta sarhoş gibiydim bu baş dönmesi yüzünden. Kaç gündür su içmediğim i farkettim hemen düzenli su tükettim ve bu sorun ortadan kalktı. Acaba sende mi az su tükettin belki seni kide böyle bir durumdur
Yesimalmila Miranalibozkurt ben 35 haftaligim oyle bisey yapamadim ama bu haftalarda kansizlik olabiliyor yada tansiyon problemi bi baktirın Allah esirgesin yüksek tansiyon sakıncalı gecmis olsun
Melisahsendursun Miranalibozkurt gecmis olsunnn canim bende 36yim iki gundur benimde basim dönüyor niye ama bilmiyorum disari bile çıkamıyorum düşerim falan diye hep dinleniyorum ama ne yapcaz bilmiyorum
FerdaElmaBilen CNm bende bu konuyla alakalı açtım şimdi kimse cevap vermiyor bende şimdi oldum başım dönüyor kalbim çarpıyor elim ayağım titriyor 36+4 bnm de
Miranalibozkurt FerdaElmaBilen benim sadece baş dönmesi neden bilmiyorum yarın kontrolüm var baktrcam artık
YagizAsyaMom Miranalibozkurt o zaman kansızlık yada düşük tansiyon sebep olabilir baş dönmesinin sebepleri bunlar birde büyüten rahim ve salgılanan hormonlar
Melisahsendursun Kizlar post açmaym bilgisi olan vardir belki 36 hastalığım ozel.bolgem boyle arada bi igme gibi bisey batıyor sızlıyor boyke durum yaşayan varmi acabaa
zehrafindikci Tuzlu ayran yada meyve suyu dengeliyo tansiyonu bide uzanırken ayaklarınızın altına yastık koyup yükseğe kaldırım faydası oluyo