Melos90 Bende oldum canım şuan ikinciye hamileyim yakında doğumum olacak yine istiyorum. Bel ağrısı doğumdan sonra sana her türlü miras kalıyor zaten. Çünkü 9 ay boyunca o yükü üzerinde taşıdığın için birde eskisi gibi olamadığın için illa ki bel ağrısı sorunuyla karşılaşıyorsun. Annelerimiz zamanında epidural mı vardı da bel ağrısı çekmeye başlamışlar. Çok rahat bence tavsiye ederim ben. Ne dikişi ne de kesiyi hissediyorsun. Hissedenler büyük ihtimalle dozunu çok az verdikleri içindir. Onlar zaten biliyor ne kadar vereceğini. Benim doktorum eğer hissedersen bana söyle bir iğne daha yapacağım dedi. Hatta iğneyi de gösterdi yanında hazırdı. Ama çok şükür ben hissetmedim. Ben akşam 22.35 gibi doğum yaptım o gece ağrısız sızısız çok rahat uyudum vallahi 😌😊😊 ama tabiki tercih senin. Herkesin bünyesi farklı hikayesi farklı. Kimisi olunamadığını söylüyor ama ben onu da çok çok rahat olmasa da yaptım. Epiduralle alakası yok. Ikınma tamamen senin gücüne kalmış birşey. O ıkınma hissini kaybetmiyorsun çünkü. Her ıkınma hissi geldiğinde kuvvetlice ıkınman gerekiyor oda biraz güç gerekiyor o kadar 😊😊 Ayrıca baş ağrısı falan da olmuyor canım korkma. ⅘ cm açıklıktan sonra vuruluyor epidural.