mgy2155 Edremizz Merhaba gittiniz mi yine doktora ne dediler ense kalınlığı için cvplarsaniz çok sevinirim.
Edremizz mgy2155 tekrardan gittiğimde özele gitmiştim eşimin işinden dolayı haftaiçi çok müsaait olamıyoruz diye doktora anlattım. Doktorda kızdı bebeği aldırmayacaksınız sonuçta kendinizi strese sokmaya gerek yok dedi. Burun kemiğibin gözüktüğü için de bir sıkıntı bulmadı. Doktorlar sizi genetiğe yönlendirmek zorunda falan dedi. Her denilene down diyemeyiz o zaman her çocuk down doğardı falan dedi. Böyle rahatlattı açıkcası
mgy2155 Edremizz anladım evet tek başına büyük bir problem değilmiş. Sağlıkla alalım inşallah bebekleri kucağımıza🤲
eylulball 21+2 günlük gebeyim bugün detaylı ultrasona girdim ense kalınlığı 4.1 mm çıktı bilgisi olan yazabilir mi ?
Ruhsuz eylulball detaylı ultrasonda bir şey demedi ama bakmiştidir acaba yapan doktor her şey normal demişti
Ela05 Derya5434 bana da 2.3 dediler canım dünden beri ağlıyorum bi risk gördüler sanırım sınır bazıları 3 diyor bazıları 2,5
Ela05 Sule9191 normal sınırın 2,5 olduğunu söylediler bize canım 2,3çkktı başka yere gittik 2, 2,19 çıktı korkuyorum nifty önerdiler
Neslihan_08 Sule9191 Umarım hala aktif kullanıyorsunuzdıur .. 11 haftada 2.8 çıktı riskli denildi . Siz hangi testleri yaptırmıştınız ? Sonrasında bebeğinizin sağlığı basıl oldu ?
Onell Sule9191 merhabalar ben 2’li tarama testi yaptırdım ultrasonla da baktılar ama ense kalınlığını bir türlü bulamadım acaba tam olarak adı nedir ?
Asdfgh_jkl Ebru060726 benim 24. Haftada detaylı ultrason da 6.4 çıktı riskli dediler sınırda diye. Çocuğum doğdu çok şükür sağlıklı.ama dopuma kadar geçen süre de neler yaşadığımı Allah bilir. Çocuğum dogdu odaya gelir gelmez ellerin ayaklarına yüzüne bakmıştım down sendromlu mu diye
Seydanur10 Sule9191 Merhaba ense Kalınlığı hakkında yorumlarınızı okudum perinotolojiye gittim burun kemiği görünüyor 2,4 ölçtü doktorum ikili test verdim temiz çıkar inşallah