kuzumvebenn Sule9191 Merhaba ben dün ikili tarama testi yaptırdim sonucu 10 gün sonra çıkacak dedi doktorum ense kalınlığı 2 ml çıktı korkulacak bir şey yok şuan için 3 ml patolojik kabul ediliyor filan dedi burnunu gördük ama ben endişe ettim sizce çok mu fazla 11+1 haftalık hamileyim
Sule9191 kuzumvebenn merhaba maşallah bebişinize 🥰🧿 yok hiç korkmayın zaten en normal kabul edilen 1.9 sizin ki 2 çıkmış gayet normal 3 ve 3,5 üstü risk oda kesin down sendromu olmuyor sadece risk gözüküyor içiNiz rahat olsun 😍😍🥰
Sule9191 kuzumvebenn cümlemizden Allah razı olsun yine aklınıza takılan bir şey olursa yazın ben baya tecrübe ettim o konuları 🥰
Sule9191 Derya5434 Merhaba bence normal sınır 1.9 bizim 2.9 3 demişlerdi kızım doğdu her şeyi normal ensesi de hiç kalın değil sizin çok normal hatta 2.3 bile yoktur bebişin duruş pozisyonundan dolayı da öyle çıkmış olabilir 🥰
Ela05 Derya5434 bana da 2.3 dediler canım dünden beri ağlıyorum bi risk gördüler sanırım sınır bazıları 3 diyor bazıları 2,5
Ela05 Sule9191 normal sınırın 2,5 olduğunu söylediler bize canım 2,3çkktı başka yere gittik 2, 2,19 çıktı korkuyorum nifty önerdiler
Sule9191 Derya5434 yani en yüksek bebeğin durumuna göre değişiyor perinatoloji doktoru bana 4,5 mm olan bebekler gördüğünü söylemişti benim 2.9 çıktı bir kaç ölçümde de 3 çıktı ama tek başına bir şey ifade etmiyor ense kalınlığı
Edremizz Sule9191 merhaba 23 haftalık hamileyim herşeyi normal çıktı ama ense kalınlığı 6.4 çıktı endişelenmeli miyim 🥺😓 doktor sınırın biraz üstünde dedi
Sule9191 Edremizz Merhabalar 🌷 detaylı ultrasonda mı söylediler bunu size bence bir perinatolağa gözükün bazen yanlış ölçümler olabiliyor en iyi onlar değerlendirir 😇
Edremizz Sule9191 Burnu hakkında bir şey söyleme normalmiş ama ense kalınlığı 6.4 dedi sınır 6 dedi. Genetiğe yönlendirdiler. Gittik test yaptırabilirsiniz bebeğim alabilirsiniz falan dediler direk. Kaç gün kendine gelemedim hala da bir garibim🥺
Sule9191 Edremizz bence daha iyi perinatoloji doktoruna danışın benim gittiğim doçentti olabilecek her şeyi söylediler gen testi bana da önermişlerdi ama çok pahalıydı kimisinin de ailede kalın enseli varsa öyle olurmuş çocuk hasta değil ama kalın enseli bunlar olabiliyor hem burun kemiği de normalmiş bence başka bir doktora danışın asistan yolun başında ne kadar tecrübesi olabilir ki
Edremizz Sule9191 Benim kendi aile tarafımda babamda amcalarımda hem kafaları büyük hemde enseleri kalın genel olarak… Bebiş çok hareketli maşallah ❤️ birde asistanı dediğine göre değişebilirmiş. Bir ay dolunca kontrole gideceğim o zaman doktorumdan rica edeceğim baktıracağım inşaAllah ☺️ Allah razı olsun gerçekten insanı belirsizlik çok yoruyor acabalar falan… Bir yandan içim rahat ama işte…
Sule9191 Edremizz o zaman muhtemelen genetiktir o nedenle öyle olabilir 😇 bana da hemen bebeği isterseniz alalım demişlerdi bende istemedim her şey Allahtan dedim yine sorun mutlaka bebişin duruş pozisyonu da çok etkiliyor sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip etsin Rabbim ❤️❤️
Edremizz Sule9191 Aminnn inşaAllah 🥰 gerçekten içimi rahatlattınız 🤲 Allah razı olsun ♥️ Beni de hemen genetiğe yönlendirdiler testleri önerdiler falan ama kabul etmedim .
Gumus25 Ense kalınlığı 1.2 çıktı, 11+6 da gitmiştim. Grafikte risk düşük çıkmış ama bir de sağ tarafta Papp-a değeri düşük yazıyor. O tek başına degerlendirilince bir sorun mu acaba onu anlayamadım daha doktora da gidemedim sonuçtan sonra
Edremizz Gumus25 Papp-a testi ne bilmiyorum açıkcası hangi haftalarda hangi ense kalınlığında olması lazım onuda bilmiyorum m😓 Rabbim evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
mgy2155 Edremizz Merhaba gittiniz mi yine doktora ne dediler ense kalınlığı için cvplarsaniz çok sevinirim.