Yagmur1991 11+4 haftalıkken sordum görüyormusunuz diye liza benzettim dedi ama tam söylemedi.bidakine 14 15 haftada söylerim dedi acaba kiz mi..kıza benziyor dedi ama meraktan catlicam
MugeIk Bana 12 haftalıkken yüzde %60 erkek dedi acıbademde cokta iyi bir doktorum var ama 17 ci haftada yüzde 90 kız dedi. Yani yanılmalar olabiliyor . O yüzden kendinizi 12 13 haftada söylenene cok alıstırmayın alısınca sonra değişince biraz şok yasıyor insan🤗
Anisa Byzctn @Birgebeningunlugu sayfasina sor canim kendisi masallah cinsiyet tahmininde uzman sayilir 🤗🤗🤗🤗
ReyhanKurtSalman Bencede o haftada öğrendiğinize pek güvenmeyin çünkü kemik yapısından tahmini söylüyorlar ve değişiyor genellikle bana erkek demişti doktorum sonra kıza benziyor dedi 16. Haftamda 19da kesin oldu☺️
EsraakanY Byzctn doktorlar sanırım 11-12.haftalarda kemik yapısından tahmin edebiliyorlarmış. Kesin olsun diye bekliyorlarmış. Ben de son randevum da sizce ne hocam cinsiyeti dedim güldü tahminim var ama haftamız bekleyelim dedi 🤭
Dilekahinzen Byzctn tahminde bulunur doktorun. Ben 13.haftada öğrenmiştim kıza benzediğini söylemişti şuan 31 haftaya girdik cinsiyetimiz değişmedi
Sonkayalar 12 haftalıgım dun kontorlum vardı soylemedı hıc bahsetmedı bıle 16. Haftada bakakım dedı cok merak eıdyorum 😁
Tostosunannesi Bizede 12. Haftada kesin erkek dediler 14te de kız 23. Haftaya geldik kız insallah 😍 Yanılma payı yüksek oluyo. Bende senin haftandayken boyle bi post açmıştım aklima geldi 🌸 Zaman cabuk geciyo gibi ama gecmiyo da sanki 😃
Babyhappyy Bende 10 haftalığm yarın doktora gideceğim inşallah söyler yaa cinsiyet çok merak ediyorum bende 😊😊