Demir123 Byzctn canım bende 9+6 oldum bende çok merak ediyorum.12.haftada kontrolüm var acaba söyler mi ?Kimisi 11.haftada bile öğrenmiş
hafsa2020 Byzctn 11+6 da yüzde 50 olarak söylemişti 13 haftalık yüzde 70 demişti 15 16 da yüzde yüz demişti😊
HalisEbruoban Byzctn canim tam net 16 haftada belli oluyo ama ben ilk bebegimde 24 de ogrendim cunku kizim gostermedi cok aglamistim ama yapacak bisey yoktu ama kuzenimde 11 haftada ogrendi degisiyo yani bebeginin pozisyonuna gore degisiyo
Dlrasknock Byzctn canim ben 12de ogrendim. Deneyimli doktorlar anliyo kesenin seklinden kordon bagindan falan. Benimki dogru cikti ama hala her gittgimdd soruyorum herhaldr dogana kadar tam icim Rahat etmicek😁
Gulsum50 Benim 12inci haftayida geckinde doktor bisey demedi 16inci haftada belli olur dedi. Ama bagzi doktorlar 12inci haftada söylüyor. Ben yinede yüzde yüz emin olmayin derim cünki erkek diyip kiz cokabiliyor veya kiz diyip sonra erkek diyorlar 😂😂😂😂
Gulsum50 Byzctn hemde ne kötü tanidigin biri babyshower bile yapmis kiz diye sonra erkek cikinca resimlerine varana kadar tüm silmis 😂😂😂😂😂
worin Byzctn benim doktorum 11. haftada erkeğe benziyor dedi.. 16. hafta kesin olarak erkek dedi.. Doktor deneyimliyse söylüyor:)
Deletedmom342 Byzctn 12. Haftada söyledi bize ama kesin söylemiyorum dedi bi dahaki kontrolde 16. Haftam da kesinleştirdi