Sedanurpolatkan Lizbonn 19 haftalık canım kordon değilse pipidir bir çıkıntı var bariz ama kız dedi anlamadım
Lizbonn Sedanurpolatkan haftası da büyük bilemedim ki canım detaylıyı bekle artık orada net belli olur
Hamideersin Sedanurpolatkan ilk oğlumda 14 haftalıkken öğrenmiştim bundada saklıyor diye herkes kesin kızdır o zaman diyor sağlıklı olsun kız erkek hiç önemli değil tabiki ama insan yinede merak ediyor bı alışveriş yapmak istiyor bı isim düşünmek istiyor
Sedanurpolatkan Hamideersin tabi orası öyle önce sağlıklı sonra gönlündeki neyse onu versin rabbim inşallah 🙏🏻
prens_annesii Sedanurpolatkan Canım çıkıntı var erkek gibi oğlumun ultrason görüntüsüne benzettim .. Doğum tarihini ve son adet tarihin nedir bir De ordan tahmin etmeye çalışayim ☺️☺️
girl_boy_annesi ru_kisss benim de içime kız doğmuştu doktor bu şekilde erkek olduğunu gösterdi hala şoktayım😂
JaleTogrul Sedanurpolatkan kendi oglumdan yola cikarak soyluyorum bence erkek ya 🧸💙 ama tabii ki, benimki sadece tahmin canim
Sedanurpolatkan JaleTogrul kız genitali dedi bende erkeğe benzettim ama bilemiyorum doktorum bu konuda çok anlamıyor gibi bir kaç arkadaşa da tahmin bile yürütemedi 17. Hafta olmasına rağmen ondan sorguluyorum yoksa tamam der geçerdim 🤣
Sedanurpolatkan ru_kisss He anladım canım benimkide öyle duruyor bakalım dayanamadım yine geldim bekliyorum gösterir inşallah