girl_boy_annesi Sedanurpolatkan bir kız bi erkek mi canım sanki sağdaki erkek ama pipisini zor gördüm bacaklarını kapatmaya çalışıyor
JaleTogrul Sedanurpolatkan kendi oglumdan yola cikarak soyluyorum bence erkek ya 🧸💙 ama tabii ki, benimki sadece tahmin canim
Sedanurpolatkan 19 hafta olduk sonunda gösterdi bu seferde doktor ilk kız dedi sonra tekrar bakıcam dedi çıkıntı görünce emin olamadı
Hamideersin Sedanurpolatkan bizde 17+3 olduk bugün kontrol vardı bı Umut gittik göstermedi elleriyle bacaklarını kapamış 3 hafta sonrasına detaylı için randevu alicam inşallah o zamana kadar nasıl sabretcem bilmiyorum
Sedanurpolatkan girl_boy_annesi girl_boy_annesi Canım sadece tek çocuk gizliyordu bu zamana kadar bu sefer ilk defa bacaklarını açtı hiç çıkıntı görmeyince kız dedi sonra çıkıntı gördü emin olamadı bir daha bakıcam dedi başka kontrole erteledi anlayan vardır belki diye buraya attım bende emin olamadık beklemekten de sıkıldım açıkçası öğrenmek istiyorum artık 😍
girl_boy_annesi Sedanurpolatkan evet görüntü çok farklı bence erkek canım çünkü bacak arasında 3 çizgi yoktu kız olunca o 3 çizgi görünüyor bence pipisi küçük olduğu için görünmüyor gibi geldi. detaylıda net öğrenirsiniz inşallah. Çünkü detaylıda yumurtalığa bakılıyor
Sedanurpolatkan girl_boy_annesi bir kaç hafta sonra detaylıya giricem inşallah net belli olur artık 🤰🏻
Sedanurpolatkan Elilar2225 ilk başta boş görünüyor bacak arası sonra ufak bir çıkıntı geliyor videoda da gözüküyor ondan kafası karıştı doktorunda net bir şey demedi yine bilemiyorum
Sedanurpolatkan Lizbonn çok karışık başta hiç bir çıkıntı yok sonra resmen çıkıntı geliyor çözemedik 🤣
Sedanurpolatkan Hilalkl valla bilmiyorum erkek anneleri anlar belki dedim doktorum bu konuda çok tecrübeli değil sanırım yoksa biraz daha bakıp çözebilirdi aslında 🙄🤣
Hilalkl Sedanurpolatkan 😂 valla benim oğlum öyleydi kızdada bir kere cıktıntı vardı ama renkli gibi yaptı ultrasonu yok bu kordon dedi yani 😀😀
Sedanurpolatkan Hamideersin benimde hep yan duruyordu yada kapatıyordu bugün ilk defa bu pozisyonda yakaladık ama doktor yine de net bir şey diyemedi çok gittim bende dayanamayıp 🤣
Sedanurpolatkan Lizbonn 19 haftalık canım kordon değilse pipidir bir çıkıntı var bariz ama kız dedi anlamadım
Hamideersin Sedanurpolatkan ilk oğlumda 14 haftalıkken öğrenmiştim bundada saklıyor diye herkes kesin kızdır o zaman diyor sağlıklı olsun kız erkek hiç önemli değil tabiki ama insan yinede merak ediyor bı alışveriş yapmak istiyor bı isim düşünmek istiyor