Kubrar33 Minikyavrumtirtil Yasamadım ama kv esımı cok zor dogurmus kordon dolanmıs anlatır hep. Gecende hastanede yattıgımda yanımda yatan arkadasınkı oyle olmustu normal denedıler sancı rahıme agırlık koyma fılan kordon dolandıgı ıcın gelmedı bebıs sezeryana aldılar
Minikyavrumtirtil Cutepet ilk gebeliğim çok hareketlilik mi bilmiyorum ama her dokunduğunda, uzandığımda hareketini hissediyorum. Çok hareketli diyemesemde baya hareketli 🙄
Delimavi Minikyavrumtirtil anlaşılır diye düşünüyorum çevrede kordonla doğan çok duydum. Kordonu dolanıp acil sezaryen yapan da o yüzden acil bir durum olsa direk sezaryene alırlardı diye düşünüyorum.
Ecarve Minikyavrumtirtil keşke deme hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin sezeryan den sakın korkma benim 10 eylülde nasipse ikinci sezaryenim olacak sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsinler de ikiside doğum şekli
Minikyavrumtirtil Ecarve evet çok haklısın. Hayırlısı sağlıkla doğsunlarda inşallah 🙏🏻 Biraz sezeryana korkuyorum.
Ecarve Minikyavrumtirtil sakın korkma ben ikinci sezaryene hazırlanıyorum ilkinde de çok rahattım inşallah hepimizin kolay geçer hiç bir şey hissetmiyorsun zaten
Melekannesi42 Minikyavrumtirtil ilk oğlum öyle doğdu ama aniden geldiği için bişey yapamadık anlı mosmordu doğduğunda sonra düzeldi
Sehrbnon122 Minikyavrumtirtil canım bu kordon dolanması ultrasonda görülen bisey degil mi pek bi bilgim yok kusura bakma ondan sordum
Sehrbnon122 Minikyavrumtirtil yatarken falan annem der saga sola dönerken kalkıp oturup öyle dön yat diye sende öyle yap kuzum kordon dolanmasın falan diyor annem