Korkuyorum bulantılarım birden kesildi ilk gebeliğimde düşükle sonuçlanmıştı onda da bulantım birden kesildi ve düşük oldu suan ki normal mi kızlar
9+5 haftalık hamileyim bulantılarım birden kesildi
Semasefa Canım benimde 10 haftalıkken kesilmişti hemşireye sormustum ne guzel iste demisti bi sorun olmadı yani hatta bulantılarım gitti diye hamile değilmişim gibi hissetmeye başlamıştım ama bir sorun olmadı cok şükür için rahat olsun bence :)
Semasefa Kuzum bu durum icin endiselenen cok oluyor ama normali zaten bulanmamasi. Sen icini ferah tut Allah’in izniyle sapasaglamdir❤️
Esramuratt inşallah canım ilk ki oyle olunca insan endişeleniyor çok sağol 🙏🏻
caglademir amin canım inşallah 🙏🏻😊
Ben de 9+0 inşallah beş gün sonra sorunsuz bi şekilde geçer
Benimde bianda kesildi 10.haftamda korkmayn Allahin izniyle bebgnz iyidir Allah hepmzii yavrlrmza kavstursn
Bedriyesfa
Amin canım inşallah sağ saglım kucagımıza alırız evlatlarımız 🙏🏻
Amin canım inşallah sağ saglım kucagımıza alırız evlatlarımız 🙏🏻
Semasefa evet bende daha once ikiz gebeligimin kalplerinin durdugunu ogrendim cok kotu bi tecrube.bu hamileligimde aynis en gibiydim.surekli goguslerimi elliyrm bulantilarimi takip ediyrm fln.ama ara ara geciyordu sonra geri geliyordu.bu arada ikizlerdede aksine bebekler karnimda olmüs hic farketmetim 1 hafta olmus nerdeyse.dr a giderken bile kusarak gittim.oyuzden belli olmuyor icini ferah tut. Arastrmasini yaptrttin mi . Benim ilk gebelikti ama gec oldugu icin pihtilasma ve kromozom testi yaptrdim.pihtilasma yatkinligi cikti simdi hep igne yaptim 37. Ye kadar 39 olduk bekliyrz bakalm
Babies16 patalojiye gönderdik doktorlar sağlıklı bebek değildi ondan doğsa bile hastalıklı olacaktı dediler haftasına göre gelişmemiş kese haftaya göre normal büyümüş ama bebek küçük kalmış 6. Haftasında gittim gayet sağlıklı demişler di sonraki haftada kalbi durmuş doktorların da ne dediği belli olmuyor rabbim oyle istedi Demekki çok acı bişey ama ikinci kere tattık çok şükür bu duyguyu 😊
Keşke benimkide kesilse 😔yarın 10 haftalık olacaz ama mahvoluyorum hala
Nzl123 sukret canm benim ne guzel saglik li bi gebeligin var mide bulantisida iyi birsey Allahim insaallah hayirlisiyla dogum yapmani nasip Eder gecer merak etme 2 haftaya kadar hic bisiyin Kalmaz. Benim dè yarin 5 haftalik olacak hic midem bulanmiyor Henuz korkuyorum ya saglik siz gebelikse diye
Benim de 7 ile 9. Hafta arası oldu bulantım 1 hafta sürdü geçti şuan 13detim