Ark Kızlar şunu denedim doğum başladı dediğiniz birşey var mı doğurmak istiyorum artık evde tıkılıp kaldım iş bile yapamıyorum bebeğimde gelişti çok şükür
kayaa0 Ark ah canıııımm sen doğurunca istediğin gibi dışarı çıkıp iş yapacağını mı düşünüyorsun da doğurmak istiyorsun😅 kaç haftalıksın varsa daha zamanın acele etme yani keyfini çıkar sonra çok özlüyorsun🤣 sağlıkla al inşallah kucağına ama etrafımda hep derlerdi sıcak çay içmeyi bile özledim diye cidden öyleymiş🥲
fosforlukalem Ark biz bebeğe bişey olur korkusundan ilişki yaşamıyorduk. Artık ben çok ağırlaşınca doğurmak için ilişki denedik. Sürekli sıfır sancı, sıfır açıklık diyordu doktor. Bebeğim kanalda bile değilken ilişki ve sıcak duşun sabahına doğurdum 🥲
Zehragniken kayaa0 Vallahi bu sıcaklarda keyif falan çıkarılmıyor bacım. Yeter ki doğsun artık razıyım herseye
Obirgebe kayaa0 ilk bebiş mi sizin 😅 2. 3. Den snra herşeyi yapabiliyorsunuz süper güçler yükleniyor 😂😂
Ark kayaa0 ay böylede bisey yapamıyorum 39+2 olduk keyfi kalmadı şükür yine de ama artik bebeğimi mis kokusuyla uyumak istiyorum
hilall_17 19092021 benimde 2/3cm açılmam vardı geçen perşembe çatı muanesinde Acaba şuan devami olmuş mudur yada suni istesem verir mi
aleynakpnrr hilall_17 kız ben 40+2 oldum hâlâ tık yok 😂 suni isteme bence ben 41 e kadar beklicem eğer olmazsa 2 cm açıklığım var doktorum Hint yağı icirecek sonra suni sancı verip doğumu baslatacak inşallah. Çünkü şuan 4100 kilosu daha fazla durursa iyice kilo alacak 42 leri bekleyemeyiz dedi
Zehragniken fosforlukalem sizinkinin geleceği varmış 🙄 ben günlerdir yapıyorum bunları, hatta daha neler neler ama tık yok bizimkin de
Ark fosforlukalem ya bizde yaşamıyoruz bu süreçte eşim korkuyor bende bu kadar zaman sonra yapmaya cesaret edemiyorum o konuyu konuştuk ilişki malesef olmayacak 😔
fosforlukalem Zehragniken 2 gün önce kontrole gittiğimde sancım da açıklığım da yoktu. Bebeğim kanalda değildi. Doktorum 40-41’i görürüz seninle demişti. Hatta doğum sancılarım başladı, açıklığım tamamlandı ama bebek kanalda değil diye birkaç hareket yaptırtıp kanala ittirdiler 🥲