anneyim96 Kızlar saçma bi sorum var 26 haftalığız eşime aşırı bi bağlılık oluştu böyle değildim kendime inanamıyorum hormonlardan mı neyden bilmiyorum ama adamı darlayıp duruyorum sürekli ilgi bekliyorum beni sevmiyorsun tarzında tertipler atıyorum ve bu ben değilim ne olur hormonlardan deyin 😫
ipekveatlas anneyim96 evet hormonlardan. ben de eşimin yüzüne bakıp ağlardım acaba ne derdi var acaba üzülüyo öu allahım o hic üzülmesin falan sjsmdjdkl
Semilk05 anneyim96 bende öleyim işten geldiğinde yorgun göreyim kendimi ağlamamak için zor tutuyorum sürekli sarılıyorum yorgunsun dinlen vs diyorum shkalsjsbsbs saçma ama hormondan bence bazen de nedense konuşmak bile istemiyorum 😂
anneyim96 ipekveatlas bende aynıyım böyle bakıp bakıp ağlamak geliyor içimden ya umarım hormonlardandır ben hiç böyle değildim şimdi onu darladıkça o da bi şaşırıyor bişey diyemiyorum 🥺
kadrfdan ipekveatlas bizde her pazar koydeyiz hafta içi işte çalışıyor pazar da fındık tarlasında uğraşıyor bı dinlenemiyor diye ağlaya ağlaya tarlaya yemek götürdüm bu pazar😅
anneyim96 Semilk05 kız benim eşim yanımda değil telefonda en ufak sesi bozuk gelse ağlıyorum beni sevmiyor diye 🥺
ipekveatlas anneyim96 evet bizimkide öyleydi ölcem mi falan diyodu hamdkdofg normalde cok ters birisiyimdir kavga cıkarırdım hep durup dururken 9 ay hic kavga etmedik desem yeridir. doğurunca sar başa😂
anneyim96 Seda35 önce öyle bi oluyor bi nefret dolu oluyorsun ama bu bende yeni yeni olmaya başladı 2-3 haftadır falan 😂
beyzagl44 anneyim96 29 haftalığız bende öyleyim bu sıcakta yapışıyorum adama 😂 hic bisey yapmasam yanına uzanıyorumki beni sevsin. Bide saçma sapan rüyalar görüyorum aldatılmışım terk edilmisim falan rüyada bile rahat bırakmıyorum 😂😂😂
anneyim96 beyzagl44 bende öyle yemin ederim rüyamda sürekli aldatıldığımı görüyorum hemde kuzenimle yeğenimle falan sonra diyorum acaba bu bi işaret mi adamın burnundan getiriyorum ağlıyorum falan çok kötüyüm 😂
Seda35 anneyim96 Ay ne biliyim zaten sıcak baygınlık geçiriyorum konuşsa batıyo 🤣 az kaldı Allahın izniyle insallah 😅
prematureannesi_ anneyim96 bende aynıyım plasenta eşim bebeğim ve ben arasında sanki onu da taşıyormuşum incinmesin kurban olduğum leğen getirip ayaklarını yıkamayı düşünüyorum bebek gibi bakıyorum 😂
EddaBilkil anneyim96 buna göre ben 8 senedir hamileyim 😂😂😂 ben heo böyle olduğum için yadırgamıyorum kendimi kocamda alışık o yğzden sotun yok devam et
Sehrbnon122 anneyim96 ayy vallahi sen bensin ahahah sürekli ağlıyorum eşim uyuyunca uyandırıyorum kızıyorum sen beni sevmiyorsun ilgilenmiyorsun diye kızıyorum anlamadım bu neyin nesi
Asasasas anneyim96 hormonlar duygusallığımızı artırıp duygularımızı kontrol etmemizi zorlaştırabilir.. ama dönülmez bir noktada değilse hisleriniz, kendinize telkinler vererek, benim hayatım ondan ibaret değil gibi hatırlatmalar yapabilirsiniz.. 🤗🌸
EddaBilkil anneyim96 😂😂😂 sakin ol geçer baj brn takıyor muyum hiç umrumda değil kafana takarsan daha büyük boyuta ulaşır olağan bırak 👍😂😂