[silindi] zmg287 yok kiz arkadasim gelecekti zaten , kocamda gec gelecek kizimiz ilk atak doneminde oldugu icin baska birsey yapma cay demleriim ben gelince yeter bana o dedi bende yapmadim :)
Mello29 Benim esim bugün nöbetci isten çıktım pazara ugradim söyle taze semizotu aldım yoğurtlu semizotu yaparım üstünede nohut koyarim oh hem saglikli hem ferah yemek
Zuleyhadere25 tontonhanim öğleden sonra hazır mantı haşlfım yedik akşama ne yapsam bilmiyorum yapasım gelmiyor 😄
Nazendehanim tontonhanim sağ ol canım dün tetanoz aşımı olmam da cabası 😂 buğdayı islatmis olmasam yarına bırakacaktım 😅
minikmucizemmmmmmm tontonhanim sağol canım ama yapamadım ağrım vardi eşim gelirken mantı aldı o pişiyor şuan 🤭
tecrubesizanneadayi12 030323-brck tava ve lahmacunu görünce acaba adıyamanlı mısınız dedim ama yakınmış😍🥰ay çok şanslısınız orada lahmacun pişirtirebileceğiniz fırınlar var benim yaşadığım şehirde yok malesef😬ve ev lahmacununa bayılırım dışarıdan lahmacun yiyemiyorum ☹️benim yerimede yiyin lütfen😍
030323-brck tecrubesizanneadayi12 ay keşke bende yiyebilsem gebelikten dolayı yiyemiyorum evde kendiniz yapmayı denediniz mı hamile olmadan önce evde kendim yapardım internetden bakıp tarifleri var evde yapmayı deneyin derim
Siracinannesi -MinikveAnnesi- tantuniye bayılıyorum ya sen kendin mi yapıyorsun canım kendin yapıyorsan tarif verir misin bende demiyim hep canım isteyince hazır alıyorum 😂
Siracinannesi tontonhanim patates köfte kızartacağım birde salata yaparım bir buçuk aylık bebişle ancak bu kadar 😂