Ilkhayat Mucizem_00 dalinde güzel toz deterjani çıkmış canım sampuanida güzel üni babyde güzel 2 buçuk yaşında oğlum var kullanıyorum ona hala doğacak olanda aldım şampuanı üni baby yıkama içinde kıyafetlerini dalının tozu yumuşatıcısı o aldım çokta güzel
Doga_deniz Mucizem_00 egzamalı alerjik cildi olana mustela çok iyi. kızım üç buçuk yaşında hala kullanıyorum çok da memnunuz pişik kremi hariç hepsinden çok memnun kaldık. Alternatif arıyosanız minoris incia var arkadaşlarım kullanıyo çok memnunlar baby me de güzel diyolar
bosyapmaa Doga_deniz ben de öyle dedim neymiş tanıtım yapıyormuşum ya havle yazsak suç yazmasak suç oluyor
Mucizem_00 bosyapmaa hahaha tatlım ya ama bak mustelaysa yazma dediydim şaka ypıyorm olabilir tbi sende söylemek istedin sorun degil ögrenmiş olduk 😁😂
Doga_deniz bosyapmaa ya işte bu markalar boşuna tutmuyo. Güzel olmasa bu kadar insan memnun kalmaz zaten. Bazen gösteriş gibi algılıyolar niye anlamıyorum ama çocuğun için iyi olanı seçmek eleştirilecek bi şey olmamalı 🤷🏻♀️
Doga_deniz bosyapmaa Diğer yorumları da şimdi okudum. Boşver canım hiç takılma. İnsanlar niye başkasının bi şeyi marka kullanmasını sindiremiyo inan anlamıyorum herkes avente mustelaya primaya takmış durumda. Bunları duyunca yok marka da alıyosunuz bi faydası yok diye çıldıran bi kesim var yok pahalı diye hava atmaya alıyosunuz diyen. Çocuklarında alerji hassasiyet falan yok diye heralde hava atma aracı sanıyolar😅 O zaman biz de dalin falan kullananları mı eleştirelim ucuz alıyosunuz diye ne alaka hiç anlamıyorum.
Usnac1995 Yeğenlerimin hepsi dalinle büyüdü, hatta bende 4 yaşıma kadar dalin kullanmış annem hiçte birşey olmadı. Biraz abartıldığını düşünüyorum bu alerji mevzularının . Bende dalin aldım
prematureannesi_ Usnac1995 doktor doktor gezseydin egzama için bu olayın abartıldığını düşünmezdin. Sizlerin çocukluğu onlarla olmuş olabilir ama herkesin çocukluğuna iyi gelecek diye birşey yok kendi açınızdan değerlendiriyorsunuz herşeyi.
prematureannesi_ Mucizem_00 kız sana öneride bulunmuş insan teşekkür eder yok o azdırır o geçirtir birde reklamını yapıyorsun diye de iftira atıyorsun tanımadığın etmediğin insan için hem temiz içerik istiyorsun hemde pahalı diye kaçanlardansın mustela güzel marka egzamalı sedefli anneler bilir doktorların bile zamanında önerdiği markaydı mustela
Mlkysf Mucizem_00 c) hiç biri 😃 ismi geçenlerin malesef içeriği masum değil eger bir üründe parfüm varsa o zaten masumluğunu kaybetmiştir.Ben şampuanı Ahmet marankinin aldım şimdilik 6 yaşında oğlumda kullanıyorum deterjan olarak rahik-i mahtum aldım
Mucizem_00 Mlkysf aaa bak bunları hiç duymadım değişik güzel şeyler mustela ille olması demek şart degilmiş 😁 bunada bakacgm
Mucizem_00 prematureannesi_ neyin tribi bu orda yazmışım mustela ise yazmayın die olay bitmiştir siz hala mustela savunuyorsunuz tamam ii gelebilir ama onu istemedgimi söylemişim zaten canım, bak baska önerileri de varmıs temz içerikli öneren demek herşey mustela degilmiş 😂
Usnac1995 prematureannesi_ tamam ama mustela da iyi gelmeyebilir bir çocuğa. Asıl siz daha ortada bir şey yokken bazı şeylerin kanısına varıyorsunuz. Denersin alerji olduysa değiştirirsin şampuanı.
prematureannesi_ Mucizem_00 senin girdiğin trip ne oluyor azdırır geçirir önce bir yorumunu oku teşekkür et geç laf sokma sanatı yapma o zaman kız anlatmış durumunu böyle böyle diye belki faydası olur. Bakarsın temiz içeriği elinizde telefonlar ne güne duruyor oturupta kendinde araştırabilirsin bas bas bağırıyorlar
dezgi Mucizem_00 ikisinde de zararlı içerikler var canım bence şampuan krem ve için minoris veya iva natura tercih edebilirsin
Mucizem_00 prematureannesi_ haha gülüm sen bu programı kapat ozmn oldu mu, sil üyeliğini cok çelişiyorsun neden üye olsun buraya ozmn, ordaki kıza ben hahaha demişim gülmüşüm ironi anlaysın seni bu kadar demek kız bile abartmadı senin kadar 😂😂😂
prematureannesi_ Mucizem_00 ben öneri istememişim hiç demekki ihtiyacım yok sizin gibi sen istediğin içeriği al bebeğin karar verecek bu duruma 🫣 kendini tatmin ettiysen 🤗
_Sahra Mucizem_00 uni baby i tam olarak bilmiyorum Dalin mustela gibi bilinen su gibi satılan markalar bebek cildi için çokta uygun ürünler değil ecowell incia minoris gibi ürünlere bakmanı öneririm içeriği temiz organik ürünler bunlar başta dalin almıştım şuan şampuan vücut losyonu vs herşeyi ecowell incia aldım