Seyma-09 Mucizem_00 deterjan ve biberon temizleyici Green clean aldım, şampuan babys Green losyon ve yağ baby me (etco cosmos organic bu logolar varsa bunlar organik oluyo)
findiklibadem Mucizem_00 evet ve fiyatı mustela kadar uçuk değil.. doğal olması özellikle ilk 3 ay çok önemli bence hala anne karnında gibiler Bebek Yağı , pişik önleyicisi , şampuanı( yenidoğan için köpük bazlı olanı aldım) bu şekilde set yaptım Biraz büyüsün bende unibaby dalin vs geçerim diye düsünüyorum
Minigim38 Şampuan bebekyagı,vazelin, bebek sabunu,bebek losyonu,bebek kolonyası,sıvı çamaşır deterjanı, yumuşatıcısını dalin aldım. 2gün önce kıyafetlerini yıkadım
Mucizem_00 Minigim38 çevremde kullanan var cok memnun kalıp dalini, bellliki bebekten bebege değişyipr
Cntkn Minigim38 Lütfen kendiniz yada bebeğiniz için vazelin kullanmayın içeriği neredeyse petrolden oluşuyor pudra gibi çok tehlikeli bebeklerde. Ve Bebeklerin ilk 1 yıl da gelişimleri çok hızlı büyüdüğü için DNA lari değişim geçiriyor ve Rezene çayı da bu değişimi arttiriyo ileri yaşlarda hasta olma olasılığını arttiriyor
_Meliss_ Bende üçüncüde almayı düşünmüyorum içeri çok kötü diye biliyorum instada habibe hemşire var çok güzel içerik paylaşıyor kendiside hamile onun paylaştıklarından birini almayı düşünüyorum bütçeme hangisi uyarsa
benito Mucizem_00 ben hiçbirini kullanmak istemem çünkü hiçbirinin içeriği temiz değil. Siveno, incia gibi temiz içerikli markalara bakabilirsin istersen. Belki diğerlerine göre bi tık fiyatlı olabilir ama ileride bebek de alerji gelişme riskini düşününce doktora vereceğime daha iyisini alırım diyor insan 😊
Seyma0323 Eskiden mustela mi vardi 😁😁 benim anam hepimizi sabunla ve dalinle büyütü bişeyimiz yok çok şükür
bosyapmaa Seyma0323 😂😂 kız bebeğimde egzama vardı dalin daha çok azdırdı mustela iyi geldi çok şükür geçti
nilsmomy Mucizem_00 valla ben çatlak kremi olarak incia kullanıyorum bebek ürünlerini de ona bakabilirim çünkü içeriği tertemiz sizde bir bakın derim 🫶🏻🫶🏻
Mucizem_00 bosyapmaa kesin mustela yı tanıtımı yapıyor bu kız 🤣🤣🤣 mustela gecirtir dalin azdırır demi hahaha
heyzil06 Minigim38 yok valla ben de dalinle büyümüşüm ama şu an yağlanmak için bebek yağı sürüyorum ikinci sürüşten sonra bacaklarımda kızarıklık kabarıklık kaşıntılı bişeyler çıkıyor. Eskiki dalin değil şimdikiler. Makyaj temizleme suyu yerine de doğal olsun diye dalin şampuanla yıkarım hep normalde de dalinle temizliyorum cildimi bildiğin gözümü yakıyor. Tabi her cilt tipi ayrı ve her ürün için geçerli bu alerjik reaksiyon gösterebilir ürün denenir dokunursa sonra değiştirirsin bebek bezi için de geçerli
Mucizem_00 Dalin alcam bende büyük ihtimal, öyle tabi yaa onceden mustela mı vardı dalin vardı ama hahahahha
Seyma0323 Mucizem_00 bazi bebeklerin cildi daha hassas ona bişey diyemem ama genelde hepimiz kullandık hič bişeyde olmadı
bosyapmaa Mucizem_00 tanıtım falan yapmıyorum gerçekten iyi geldi dalin her bebeğe yaramıyor ilk kızımda hep kullandım ama bu bebeğimin cildi alerjikti çok şükür geçti .
prematureannesi_ Mucizem_00 kız sana öneride bulunmuş insan teşekkür eder yok o azdırır o geçirtir birde reklamını yapıyorsun diye de iftira atıyorsun tanımadığın etmediğin insan için hem temiz içerik istiyorsun hemde pahalı diye kaçanlardansın mustela güzel marka egzamalı sedefli anneler bilir doktorların bile zamanında önerdiği markaydı mustela