Annesininportakali53 Eyz evet 2 dilim baklavaya es değer kuzucum.hatta yediğin baklavadan daha saf içindeki şey sadece glikoz içeriyor saf şeker. Doktorunuz onermiyor olabilir aslında buna şaşırdım çünkü genelde doktorlar hep önerir hastalar duydukları yüzünden yaptırmaya çekinir ama bence yapılmalı bende yaptırdım bir zararını görmedim yani bu denli kötüyse niye millet yaptırıyor anlamış değilim yada ne gibi kötü sonuçlar doğuruyor? Ben yaptırdım ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne başka birsey çok rahat geçti sonucum çok şükür temiz çıktı ama benim Seker yuklemesi yaptıracağım gün muayeneden ağlayarak çıkan kadın bana çok dokundu yapılmaması ne gibi sonuçlar doğuruyor söyleyebilirim? Mesela durmadan şeker olcturmek insülin direnci ve erken doğum bunları doğuruyor kadin etrafa bakıp şeker yüklemesi yaptirmamis sonuc ne mi suyu fazla erken doğum riski var durmadan tansiyonu yükseliyor yani baştan beri bunlar yok diye yaptirmamis çok pişmandi son haftalarda kalbi duran mi dersin bir çok örneği var Rabbım hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin ama glikozdan daha kötü bir durum sonradan olması.
Nesli23 Eyz doktorunuz sizde bir anormallik görmemiştir önermemiştir ama gizli gebelik şekeri bir çok bebeğin aniden kalbinin durmasına,erken doğuma vs vs yol açıyor…biraz okuyup araştırın ufkunuz açılsın…
Nesli23 Seyma0323 benim de çok şükür temiz çıktı gözümüz aydın sonuçlarını yazabilir misin kaç Gr içmiştin sen
Gmzbiri Seyma0323 yahu burdaki yorumları okuyorum da şaşıp kalıyorum doktordan daha mı iyi biliyolar. Ay şöyle kötü ay böyle korkunç diye insanları korkutuyolar. Alt tarafı çok basit bi içecek içiyosunuz arkadaşım hiçbi şey yok 1 saat sabrediverin. O kadar şeker tüketip ahkam kesmeyin. Doktorunuz önermediyse yaptırmazsınız bu kadar. Umarım sonuçlarınız iyi çıkmıştır🙏🏻👶🏻
Seyma0323 Gmzbiri aynen oyle canim, sırf hareket etsin diye aksama kadar cikolata yiyolar sıkıntı yok bir içecek icin milleti korkutuyolar🤦 Çok şükur temiz çıktı canım🙏
Gmzbiri Seyma0323 aynen öyle. Çok sevindim temiz çıkmasına. Sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah👶🏻🙏🏻
Seyma0323 @TeoMom canim banada haber et demiştin🤭 Bitti gitti sonuçlarımda temiz çıktı darisi başına🙏
Cnsasln Nesli23 bende de su biraz fazla çıktı bendede şeker yüklemesi istedi ama ben yaptırmadım istemediğim için siz yaptırdınız mı
Nesli23 Cnsasln evet ben yaptırdım siz neden yaptırmadınız ki..doktor direk ilk neden gebelik şekeri olabilir dedi çok şükür temiz çıktı.başka nedenleri de olabiliyormuş çocuk iri olabilir yutkunma sorunu olabilir gibi gibi nedenler ama öncelik şekermiş.kaç haftasınız
Cnsasln Nesli23 yaptırma taraftarı değilim açıkcası ilk gebeliğimdede yaptırmamıştım. Bide kendi doktoruma danışıcam bakalım o ne diyecek 24 haftalığım
Seyma0323 TeoMom bende tek başıma gittim canim, önce aç karın kan verdim sonra içeceği içtim 10dk içinde ve ondan sonra 1 saat sonra kan verdim, 1 saat sonra tekrar verdim. Ondan sonra koşa koşa kantine gittim🤣
Eyz Nesli23 fantazi dünyan rengarenk kıızzz insanları her mesleğe oturtabilmen harikaa sende böyle eğleniyosun işte napalım 🤩