Sehrbnon122 Enci hamilesin canım hayırlı olsun benimde böyleydi ben 1 saat sonra gelip baktım cok silik vardı ve ikizlere hamileyim 2 gün daha bekle kan ver canım hayırlı olsun
yagmuraltintass Enci keşke atmasaydın direk gebelik olabilir kan testi ver en sağlıklısı yada testi yenileyip bekleyebilirsin 😊
Enci yagmuraltintass ilk beş dakika çıkar sonrası geçersiz diye duymuştum öyle olunca attım bende sabah içime doğdu bi merak ettim baktım
Esininanan Enci bendede aynisi olmustu testler bekleyince donebiliyomus ikincisi tek cizgiydi ayni gun icinde yapmistim
Esininanan Enci yani yanlis anlama lutfen tekrar bi yap istersen umarim bekledigin sonuca ulasmissindir 🫶
NurNaz Enci bence hamilesin cnm bende adete 1 hafta vardı bundan daha silik çıkmıştı bir gün sonra baktigimda adet günümde yaptım aynı bu şekilde çıkmıştı adetine kaç gün var
NurNaz Enci istersen sağlık ocağına gidip kan ver cnm yakınmış adet tarihin varsa ztn betan yüksek çıkar cnm
minnakannesi08 Enci bu testlerin üstünde 30 dakika dan sonrasını dikkate almayın testi tekrarlayın yazıyor canım sen sabah bakmışsın ama olmasaydıda çıkmazdı
Brn23 Enci bende iki gün önce yaptım ilk başta bişey çıkmadı 2 saat sonra silik bir çizgi çıktı geçersiz bildiğim için önemsemedim dün tekrar yaptım beş dk içinde hafif silik çizgi çıktı bugün kan verdim bakalım ☺️