Esliasu Bayanlar hsg test yaptıran varmı kısa bı bilgi verebilirmisiniz ve nerede ne kadara yaptirdiniz Düzce’de oturuyorum burda 2000 TL ve 5000 TL arasi
minikumutlar Esliasu canım ben geçen ay yaptırdım istanbulda kendi doktorum 1500 geçer dedi burada yaptırırsan bende gittim zeynep kamil hastanesinde yaptırdım devlette araştırmalar yapıyor sanırım
Huriye1996 Esliasu 2020 de 500 600 civarı biseye yaptırdım İstanbulda. Tupler acıkmış yine de kendiliğinden kalamadım gebe. Tüp bebekle gebeyim.
Esliasu 1 senedir evliyim çocuk istiyorum ama Allah’ım nasip etmedi bu testi olmam gerekiyi asila ma yaptırmam için yer öneriniz varmı İ
Esliasu Deletedmom_85 Deletedmom_85 tam olarak nerde yaptirdiniz bana çok fazla geldi buranın fiyatı ya hastane ismi söyleseniz bende orda yaptirsam
Naz12- Esliasu Anestezili oldum ben uyandığımda herhangi bir şey olmadı yarım saat hastane de dinlendim çıktık daha herhangi bir fayda görmedim çünkü 20 gün falan oldu tüpler açık benim tüp bebek sürecine başlayacağız o yüzden çektirdim
Nurrddn Esliasu ben aslen niğdeliyim annemin tanıdığı bir doktor vardı Yüksel bey yaşam tıp merkezinde çalışıyor orda yaptırdım ve ben hemen hamile kaldım çok iyi ve anlayışlı bir doktor
Naz12- Nurrddn Rahim filmini niçin çektirdiniz bende çikolata kisti var ve rahimden filminden ne kadar süre sonra hamile kaldınız ? Benim ailem de Niğde de yaşıyor o doktoru da duymuştum bide Murat Özdil iyi diyorlar