Twinmommm Kızlar bana dua edin gece yatarken bir anda idrar yaparcasına kanlı suyum geldi, cumartesi gelen de demek ki nişanımmış hiç ağrım falan yok bu arada şimdi nts bağlıyım ciğer geliştirici yapılacak iki doz lütfen bana dua edin birşey olmasın 🙏
Esrauysal Twinmommm kuzum Allah yardımcın olsun rabbim sag sağlım kucağına almayı nasip etsin korkma dua et bol bol 🌺
2cocukannesiyimm Twinmommm ayyy inşallah sağlıkla kucağına al bende şimdi o haftalarda olsam herşeyi detaylıca bilmek isterim kendini toparladığın zamman🌸🌸💕🥹
Twinmommm 2cocukannesiyimm Tabi tabi inşallah pozitif doğum hikayemizi bende paylaşmak isterim burda 😇🙏😘
Twinmommm gzdeal sanırım önlem amaçlı bende sordum ama 37 den önce genelde yapıyoruz dediler belki ikiz olmasıylada alakalı olabilir ya da hiç riske girmeyelim demişte olabiler. Aman hiç önemli değil gerçekten bebişlerimiz için iki iğne yemişiz çok mu 😅
gzdeal Twinmommm kesinlikle ikiz olduğu içindir Allah kurtarsın inşallah hiç zorlanmadan çıkarsınız hastaneden
Twinmommm Tubakskn11 Bilmiyorum ki doktorumu aradım gece telaş yapma normal dedi hastanedeki ebelerde olabiliyor böyle dedi bakalım doktorum gelince sorarım tekrar. Belki rahim ağzında pıhtı vs vardı ondan öyle kanlı geldi bilemiyorum ki nts girdim orda da sancı çıktı meğer evde de sancı çekiyormuşum ama farkında değilmişim 😬😅 Bebeklerimde şuan gayet hareketliler bir sıkıntımda yok şimdilik sancılar dışında 😬
Tubakskn11 Twinmommm sancı cekıpte anlamamak demekkı daha sıddetlı degıldı tecrubesızlık ıste ogrenıcez ınsallah saglıkla kavusursun 😌
Twinmommm Tubakskn11 olabilir kuzum ama nts girdiğimde 100-120 şeklinde sancı çıkıyor hatta ikiside baş aşağı olsaydı normal denerdik dedi doktorum bu sancılarla çok güzel doğururdun diyor 😅 Benim ağrı eşiğim mi yüksek bilemedim ama o kadar da çok beklediğim ağrıyı yapmadı ya da ben beklentimi çok yükseltmiş de olabilirim 😅
Twinmommm gzdeal amin kuzum benim çok teşekkür ederim hepimiz bir çırpıda kurtulalım sağlıkla gelsin bebeklerimiz 😅😍
Ayslozbek74 Twinmommm herşey çok güzel olucak inşallah hiç yıpratmayım kendinizi. Sağlıcakla ikiside yanınızda olucak inşallah