Melekozkan41 beyazkalp 👍🤗💙🌸 az beklemedim onu ne kadar ağladım ne kadar uğraştım hamdolsun rabbime🤲🤲🤲🌸🌸💞💞
Busra_soft Melekozkan41 ayni bende sizin gibiyim benim birde asiri hareketli bir oglum var ustune sicaklar 34 haftadaym sabirla dua ile bekkiyorum hepimiz icin hayirlisi olsu sağlikla gelsinler insallah 🤍🌸
Melekozkan41 Busra_soft benimde aynı inanın ki dün hele hiç ama hiç durmadı hatta normalde eşim hissetmezdi dün elini karnıma koydu konuşmaya başladık tak diye vurdu nasıl heyecanlandı kocam da ☺️☺️☺️🤲🤲💙💙🌸🌸
Pineapplee Melekozkan41 aramızda 1 gün var ❤️ Bizde haftaya Çarşamba kontrole gidicez bakalım ne durumdayızzz 🌸
Melekozkan41 Pineapplee bende bu Çarşamba günü gidicem Allah nasip ederse bakalım soyliceklermi tahmini doğum zamanını 🤗🤗🌸🌸💙💙
Pineapplee Melekozkan41 aslinda geçen ay gittiğimde 37-38 gibi gelebilir demişti bana doktorumm 😂 biraz aşağıdaymış diye şimdi noldu merak ediyorum
Melekozkan41 beyazkalp Allah razı olsun canım inşallah hepimizi sagsalim evlatlarımıza kavuştursun rabbim inşallah🤗🌸💙🎊
minnosanneyim Melekozkan41 evet ne zaman gelecek aşırı merak ediyorum çocuğumu aşırıııı ilk bebeğim olduğu için 😄😄🥰🥰