Dilaraagk_  Kızlar bugün erken gebelik test yaptım ve hemen çizgi belirdi gebelik varsa bile kan testinde düşük çıkar mı sizce beklemeli miyim
Neslismom Dilaraagk_ hamilesin canım benim düşük çıkması önemli değil 2 günde bir 2 katına çıkıp çıkmaması önemli olan hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🥰🥰🥰
Dilaraagk_ betulaltn75 Hiç bilmiyorum kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum bide adet gunumden bir gün önce testi yaptım ama bilmiyorum değer kaç çıkar
1Merveylmaz Dilaraagk_ Bende iki kimyasal gebelik geçirdim. gebelik için Bi şey kullandınız mı acaba 🌸
Dilaraagk_ Neslismom inşallah aminnn heyecandan duramıyorum ama yine de aynı seyleri yaşarım diye de korkuyorum🥰🥰
Asyabuse İdrarda çıkan kanda her türlü çıkar ver kanı sonrasında değerin pozitif ise 2 gün arayla aynı hastanede verip beta artışın en az %60 olmasını takip et canım. Hemen doktora gitmenin bir anlamı yok kese görünmez çünkü
Dilaraagk_ Asyabuse evet bide erken gebelik testi olduğu için önce kan verip sonra doktora gitmeyi planlıyorum bende
Yarenylmz @Dilaraagk_ ben de senin zamanında öğrendim kanda 140 çıkmıştı takipteyim şu an 4800 oldu 10 günde 🧡
Dilaraagk_ Yarenylmz Darısı bana o zaman 🥰🥰 bide adet gunumden bir gün önce testi yaptım çizgi net belirginleşince heyecanlandım
Yarenylmz @Dilaraagk_ o heyecan herşeye değer 😊 cuma günü ilk randevum var size önerim 2 hafta bekleyin doktor için yoksa sürekli git gel oluyo göremiyor hep stres
Vera09 Dilaraagk_ gayet net çizgi biraz bekleyip doktora giderseniz göründü görünmedi stresine de girmezsiniz bence hayırlı olsun inş sağlıklıdr
Afraaaa Dilaraagk_ bu değerle düşük çıkmaz ya sanmiyorm benm bundan da renksizdi o halde 630 çıktı hatta bende korktm yine mi kimyasal diye doktor bu değerle kimyasal olması çok zor dedi. Korkma bence bı kan ver artışına bak