Ezgisrerkli Erva1234 Gerizekalılar sanki kendileri doğum yapmadılar hiç, yapmamış olsalar bile isteyerek olmadığını bilmeyecek kadar cahiller demek ki.
Meowduman halekayaa büyük değilde küçük tuvaletim ikinirken çıkıyordu hissediyordum ebe ıkınma sonda takicam dedi taktı boşalttı mesaneyi sonra gelmedi bı daha
sakinim_tmm Bana lavman yapmalarına rağmen oldu ama hiç kimse sıkıntı yapmadı eve hafif söylenecek gibi oldu doktorcugum da susturmustu anında 🥰
Ebbbr Bende de bence oldu ama ben yaptım dedikçe insanlar hayır yapmadın dediği için hala tam kestiremiyorum yaptım mı yapmadım mı ama bi şekilde o an utanma duygusu gidiyo eşim de yanımdaydı. Ona hiç bakma dedim hep uyardım hep yanımda durdu bakmadı
Denizpyraz Ezgisrerkli ne kötü bi tepki ya. Bende sezaryan oldum. Kanamam devam ediyordu. Daha ikinci gün yani etsin bir zahmet. Hemşire geldi idrar tahlili için kap verdi yaptim ama kanlı idrar yani. Götürdüm verdim 4.5 tane hemşire oturuyordu. Iyy bu ne be dedi kanlı bu dedi bende ne olmasını bekliyodun yeni doğum yaptım bilmiyormusun kanlı olacağını dedim diğer hemşireler araya girdi tamam canim sen bırak oraya dediler oyle bıraktım. Gercekten asıl bu yaptıkları iğrenç yani.
Ezgisrerkli Denizpyraz Nefret ediyorum böyle insanlardan. Madem tiksiniyorsun ne diye seçtin o mesleği, terbiyesizler
Meliyyke Denizpyraz bu hemşire ve ebeleri bakkaldan mı alıyorlar anlamış değilim😅 ne demek ıy ya hu insan sağlığı ile ilgileniyorsun her şeyi görmeye hazır olmalısın
poncikella0707_ Htc123yy evet iki normal doğum yaptım ikisinde de sondayla boşaltıldı. Zaten kaç saat nst bağlı olup kalkıp idrar yapma imkanın olmuyor ki 😅onlar da zaten tam başlamadan önce hallediyorlar
Mysaa Ezgisrerkli kız kim ay dur s*cmamam gerek der onlar hep görüyor elliyor ediyor işleri bu meslekleri bu yani salak salak seyler anca
Mysaa poncikella0707_ hadi ya doğrudur olabilir ya ben doğum beklerken öyle yapmışlardı sebebde bu şekilde demişlerdide ondan aklımda kalmış 😀
poncikella0707_ Mysaa iki gün hastanede beklesen sancı filan uzun sürse zaten yemek yemene de izin vermedikleri için yaşanmaz ama acil olarak doğuma gidince normal yani 🌸
Ezgisrerkli Sevimefealp Öyle yaptım ama inanın yani o kadar zoruna gidiyor ki insanın öyle yapmaları 🤦🏻♀️
prens_annesii Doğum öncesi tuvalete gönderiyorlar o yüzden bende gelmemişti .. Ama hiç hastaneye yatmadan apar topar doğum sancılarıyla hastaneye gelip doğuranlar da var onların gelebilir illaki ve bu çok normal bir durum ☺️
LittleCaterpillar Çok norrmal bişey geliyor evet bana da lavman yapılmıştı ama ben bir çok kez tuvalete gittim kendimi garantilemek için geldiyse de yapacak bişey yok hissettirmiyorlarr 😊