halekayaa Doğum yapanlar aydınlatırsa çok iyi olur ya bunu çok merak ediyorum büyük küçük tuvalet gelme durumu oluyor mu o kadar ıkınılıyor sonuçta
Mysaa halekayaa lavman yapıyolar canım doğum öncesinde ama ona rağmen olur mu bilmiyorum tabi daha tecrubeliler vardır 😊
Minikmucizem199 halekayaa normal doğum da ila olur canım bende oldu ebeler boşver ıkınmana bak demişti çok anlayışlı davrandı bu konuda
hilalhanim halekayaa Hayır canım lavman yapılıyor. Yapılmasa bile onlar senin idrarınla kılınla ilgilenmiyor. Sen bebeğine odaklan.
hunilimom halekayaa ilkinde gelmedi ama bu doğumunda geldi hatta doktorum kendi temizledi 😂 kasma kendini bırak yap vs gibi olumlu konuştu çok takmiyorlar cunki çok normal bı durum
yamacalimoms Bunu çok takmayın ve düşünmeyin bence, evet geliyor ve ebeler hemşireler bu durumu gayet doğal şekilde siz anlamadan kamufule ediyorlar
Sevimefealp Evet gelebiliyor ama lavma yapıldığı için zaten bağırsaklar boş oluyor ama ben bebek hemen gelmeyince doğumhanede 2 gün kaldığım için yemek yemiştim ve ıkınmam gelince altıma yapmıştım😄ama ebeler normal boşver sen onu deyip beni rahatlattılar
Ezgisrerkli Sevimefealp Ne güzel sizi rahatlatmışlar, bende resmen iğrenircesine ses çıkardılar ıyy falan 🙄
Erva1234 Ezgisrerkli ayy aynen bendede yaa temizlikci geldi odaya altımdaki bezi alırken iyy bizim insanimz nekadar pis demişti
Denizpyraz Ezgisrerkli ne kötü bi tepki ya. Bende sezaryan oldum. Kanamam devam ediyordu. Daha ikinci gün yani etsin bir zahmet. Hemşire geldi idrar tahlili için kap verdi yaptim ama kanlı idrar yani. Götürdüm verdim 4.5 tane hemşire oturuyordu. Iyy bu ne be dedi kanlı bu dedi bende ne olmasını bekliyodun yeni doğum yaptım bilmiyormusun kanlı olacağını dedim diğer hemşireler araya girdi tamam canim sen bırak oraya dediler oyle bıraktım. Gercekten asıl bu yaptıkları iğrenç yani.
poncikella0707_ Mysaa vallahi benim ikinci doğumumda lavma yapmalarına rağmen tam boşaltım olmamış. Doğum esnasında malesef öyle durum yaşadım. Ama zaten ne sen onu biliyorsun yaptığını ne de görüyorsun 😅 olağan şeyler malesef idrarı da sondayla boşaltıyorlar ilk başta
Ezgisrerkli Mysaa O kadar sinir oldum ki anlatamam o anı hiç unutamıyorum sanki bilerek yapmışım gibi. Bana lavman yapmaya fırsatları kalmadı 9 cm açıklıkla gittim ama elimde olan bir şey değildi canımla bebeğimin derdindeydim o sıra
Birmeleginannesi32 Bana lavman yaptılar daha sonra bi yudum su bile içmeme izin vermediler ama yaptım mı bilmiyorum doğum sırasında hiç görmüyordum
Mysaa Ezgisrerkli kız kim ay dur s*cmamam gerek der onlar hep görüyor elliyor ediyor işleri bu meslekleri bu yani salak salak seyler anca
Mysaa poncikella0707_ hadi ya doğrudur olabilir ya ben doğum beklerken öyle yapmışlardı sebebde bu şekilde demişlerdide ondan aklımda kalmış 😀
halekayaa Ya eliminde girmesini istiyorum doğuma o halde görünmek istemem açıkçası ama o benim başucumda olursa görmez herhalde
girl_boy_annesi halekayaa Doğum yaparken olmadı ama son anda pilesanta için ıkınırken oldu 🙈 doktor hemen sulu süngerle silip altımdaki kovaya attı o çaktırmadı bende haberim yokmuş gibi davrandım🤣🤣🙈
Nazli18 Bana lavman yapmadılar ama öyle bir durum yaşamadım çok şükür 🙏🏻 Yaşansa bile sonuçta doğum anı kimsenin takmaması lazım
Ezgisrerkli Erva1234 Gerizekalılar sanki kendileri doğum yapmadılar hiç, yapmamış olsalar bile isteyerek olmadığını bilmeyecek kadar cahiller demek ki.
Anneadayi89 halekayaa malesef oluyor evet ilk dogumumda bende olmustu ama inan bana o an onu hic farketmiyosun
poncikella0707_ Htc123yy evet iki normal doğum yaptım ikisinde de sondayla boşaltıldı. Zaten kaç saat nst bağlı olup kalkıp idrar yapma imkanın olmuyor ki 😅onlar da zaten tam başlamadan önce hallediyorlar