Esrauysal bendiyebiriii hiç bilmiyorum bacım gı😂benim bir ayım var mi yok mu diye geçtiği için, geç döllenme olmuşum hiç onları takip etmedik
Yildizayz Minikmucizelere ondan önce gitmiştim evet keseyi doktor görmüştü daha henüz çok küçük olduğu icin duyamamistik iki kere gitmiştim sonra en son haftaya gel dedi kalp atışına bakalım demişti sekiz haftalık iken duymuştuk korkmayin bazen çok küçük oldukları için duyulmaya biliyor dokuz haftaliga kadar yolu var 🙏🧿
Minikmucizelere Damla00 yaa Allah’ım kucagini almaya nasio etsin inşallah bende pazartesi gutcem tam 6+0 olacak inşallah bende duyarim güzel ilerler banada dua eder misin Ne güzel aramizda bi hafta var galiba tabi benimki geç döllenme falan değilse 🙂
Seydo54 Benim drum ilk 3 ay zararli olabiliyor kalp sesi dedi, ben artık duymak istiyordum ve dün cok sukur net olaeak duydum bebeğimin kalp sesini🥰 11+5
FatmaErdur 6+3 ye gittim sadece keseyi görebildim geç döllenmeymiş cuma günü tekrar gidicem 8 haftalık olmuş olucak inşallah bende o zaman hem bebeği görür hem de kalp atışını duyarım