Minikmucizelere Uygulamada 5 hadtalik gösteriyor pazartesi doktora gideceğim yani tam 6 haftalık olmuş olacak keseyi gorurum galiba ama kalp atışınıda duyar miyim siz ne zaman duydunuz kalp atışını
somurtkankedi Minikmucizelere 6 haftalıkken duydum ama herkeste bir olmuyor bazen biraz daha geç duyabilirsin
Minikmucizelere 1erkekkannesiiii yaa o zaman belki duyma şansım var biraz da olsa inşallah görür duyarim ya🙏
A_syma Minikmucizelere 2 gebeligimdede 7 haftadan sonra gittim. Bekledim. Kese ,bebek ,kalp atisi netlessin diye. Öncesinde gitmedim canm
Yildizayz Minikmucizelere ondan önce gitmiştim evet keseyi doktor görmüştü daha henüz çok küçük olduğu icin duyamamistik iki kere gitmiştim sonra en son haftaya gel dedi kalp atışına bakalım demişti sekiz haftalık iken duymuştuk korkmayin bazen çok küçük oldukları için duyulmaya biliyor dokuz haftaliga kadar yolu var 🙏🧿
Esrauysal bendiyebiriii hiç bilmiyorum bacım gı😂benim bir ayım var mi yok mu diye geçtiği için, geç döllenme olmuşum hiç onları takip etmedik