maviiiayyy Arkadaşlar Gülseren hoca istege bagli sezeryan mi yapiyor yoksa devlet hastanesi oldugu icin onceligi yine normal dogumdan yana kullanip gerekirse sezeryan mi yapiliyor. Ktu de ozel muayeneye giden varsa bilgilendirebilir mi
MihrimahVeAnnesiii maviiiayyy özel muayene ise isteğe bağlı yapıyorlardı daha 1 ay önce arkadaşım isteğe bağlı Sezaryen ile doğurdu
Totomoto maviiiayyy gec mi kaldım cvplamak icin Ne istiyosan onu yapıyo 3.000e seseryan oldum 7 aylık kızım♥️
maviiiayyy MihrimahVeAnnesiii memnun kaldi mi peki? Bazen kendinisini bulamadiklarini soyleyen kendi hastalari oluyor bazilarini da normal asistan muayenesinde goruyordum benim doktorum gulseren ama bugun yok felan diyip kac saat bekliyorlardi
maviiiayyy MihrimahVeAnnesiii bir de sizi bulmusken sormak istiyorum muayene ucreti ne kadar ve sezeryan ucreti aliniyor muymus
MihrimahVeAnnesiii maviiiayyy Evet memnun kaldı , genel anestezi oldu. Son haftalarında özel polikliniğine gitmeye başladı o yüzden bekleme sorunu olduğunu düşünmüyorum fiyat hakkında bilgim yok maalesef
Deletedmom_92 Totomoto memnun kaldınız mı gülseren hanımdan ulaşma konusunda problem yaşadınız mı hiç