Melos90 36 hafta bebek kafası aşağı donmus sizce tahmini ne zaman doğar 🙈 bı de doktorum artık üç boyutlu görüntüsü acmiyo siz de de öyle mi
Ormanmeyvelii Melos90 Bizde 28. Haftada döndük o zamandan beri yüzünü göremiyoruz. Aşağıda olduğu için elleriyle kapatıyor sürekli. Doğunca göreceğiz artık. Bir siyah beyaz görmüştük kocaman yanakları vardı aklımda o var sadece🥺
benimmdunyamm Melos90 🤣 benimki de açmıyordu doğuracaksin zaten diyor zaten verdiği fotoyla bebeğimin alakası yok
Verasmommm Melos90 ben 35+4 de gitmiştim baş aşağı pozisyon almış artık demişti ama 34’ten beri bana ultrasona sığmıyor doğru düzgün görüntü çıkmaz diyorlar o yüzden görüntü alamıyoruz en son 28’de çekilmiştik
Zehragniken Melos90 Her bebek farklıdır tabi ama , gelmedi mi gelmiyor valla Yapmadığım şey kalmadı. Ağlamak istiyorum 😫
Ceremua Melos90 ben 37 hafta da aldım görüntü rahat durduğu sürece doktorum yüzünü boyutlu olarak gösteriyor ama hanım efendi bu hafta göstermedi 😂 genelde ellerini yüzüne kapatıyor belki o yüzden çekmemiştir doktorun zaten kocamanlar zor sığıyorlar 😂😂
Melos90 Ceremua benim ki açmadı bile üç boyutlu son haftalar açmıyorum zaten kafa aşağı falan diyor amann napayım sabredeyim artık 🤣🙈
sevgul_96 26 dan beri dönük bizim paşa bey 39+1 buğün keyfi yerinde 😅 ama artık sançıların başladı yavaş yavaş geliyor dedi doktor hayırlısı bakalım🙏☺️
sevgul_96 Melos90 evet hiçbir sorun yok dedi doktorum herşey normal ilerliyor.Dün sabah nişan gelmişti zaten bugün de doktordaydım ağrıların dahada artacak hazırlıklı ol dedi yani çok yakın bugün yarın inşallah kovuşucas 🙏