Nurmelisakaynak Ninatta eşiniz de yapabilir kendiniz de netten bakın nasıl olduğu zaten videolu anlatılıyor
Tugcezhan Seymahamza ben henüz başlamadım 36haftam yeni bitti. Doktor kendin yapabilirsin dedi, yapamazsam eşime yaptırmayı düşünüyorum😄
Seymahamza Tugcezhan ben denedim yapamadım önceden eşime yaptırayım dedim ama çok ağrı oldu kendim de beceremedim 😊
rileyss Tugcezhan ben de 35+4’üm, geçen hafta doktorum 36. haftadan itibaren perine masajını öğreteceğim onu yapacaksın dedi ama internetten şöyle bi baktım ben kendime yapamam 😂 ben de eşime yaptıracağım.
Seymahamza Tugcezhan evet eşim yaparken ağrı oldu sonra da kanama oldu o yüzden ben yapayım dedim fakat beceremedim sanırım
Bilgemsi Hasretmurat ne yaptın canım ne durumdasın merak ettim? Sıcak duş hurma ilişki falan açılmayı tetikleyebilirdi neler denedin bilmiyorum
Hasretmurat Hepsini denedim. Perine masajı ilişki sıcak dus hurma ama malesef bugün de aynı rahim açıklığımm
Tugcezhan Hasretmurat perine masajının rahim açıklığıyla alakası yok, bebek vajenden çıkarken yırtılma veya kesi yapılmaması için
Tugcezhan rileyss Ninatta eveet kızlar ilk masajımızı yaptık. Biraz acılı oldu içeri fazla girmemesine rağmen, zamanla alışcaz heralde🙄 acı dediğim de yırtılma hissi gibi. Kendimiz nası yaparız bunu hiç bilemedim ben, yetişmek zor gibi