Selamcanim Aselll45 neden tedirginsiniz ki? Kansızlık yada Demir küpü problemi vardır o yüzden başlatmıştır. Zararlı bir durum değil. Aksine insan vücudu için yararlı bi takviye. Ben 31 yaşındayım inanın çocukluğumdan beridir kullanıyorum doğuştan Akdeniz anemisiyim. Hamile olduğumu öğrendiğimde de bırakmadım doktor devam ettirdi hala da kullanırım.
Merve201119 Aselll45 12 de başladım ben ama değerleriniz düşük olabilir ondan belki erken başlatmış olabilir tedirgin olacak bireey yok bunda Demir ilaci ayriyeten içinde folik asitte var değerlerimize göre erken başlatmıştır muhtemelen
berceste5155 Aselll45 eğer değerleriniz düşük çıktıysa o yüzden erken başlamış olabilir bende 8. Haftada başladım değerlerim düşük çıkmıştı
Merveyaz Aselll45 erken gibi geldi ama önemli olan kan sonuçlarınız tabi. İçinde evet çok az miktarda folik var ama ek olarak extra folik asit vermesi gerekir. Vermedi mi?
berceste5155 Aselll45 tam emin değilim ama galiba demir ilacının içerisindeki yeter demişti doktorum çünkü evde yarım kutu folik asit ilacı var
Biumut0000 Benim demir eksikliğim olduğu için hamile olmadan önce de kullanıyordum hamileliğimin başından beri de kullanıyorum doktorum da problem olmaz kullanabilirsin dedi kullanmadığımda direk düşüyor çünkü değerim feramat kullanıyorum ben