Sengulenes Bende aldım ama gerekli mi derseniz olmasada olur. Çünkü onun içine uyumlu ekipman almanız gerekiyor eksta masraf tek kullanımlık kağıt kalıplar filen bi dünya para aldım ama kaç keç kullandım 😏
mysweetbabyy Dark evet yiyecekleri konulan zemin alüminyum kaplama yani her yemek pistiginde yemeğe ağır metal geçiyor
limoncicegim2 mysweetbabyy aman dört dörtlük beslenemiyoruz ki zaten ordanda metal geliversin napalım 😂
limoncicegim2 eflinveannesi onuda çeyizimde doğumgünümde aldırmıştım sen yere çekirdek atıcaksın ben hiç kızmıcam oda süpürücek diye sor bakalım evde yemeği rahat yediriyormuyum yere dökülecek diye 😂😂😂
Sengulenes limoncicegim2 direk öyle yapılan yemeklerde var tabiki ama örn kek yapacaksınız hamur işi filan onlar için yardımcı ekipman gerekiyor. Ve herşey içine haliyle sığmıyor
mysweetbabyy eflinveannesi robot süpürge de göründüğü gibi değil kiz ben almıştım 2 yıl oldu ama olmasa da olur köşeleri filan alamiyor😄
limoncicegim2 mysweetbabyy benim bir senedir çalışıyor ben hala telefondan ayarlamasını yapamadım düşün 😂😂
mysweetbabyy limoncicegim2 siz bilirsiniz ben evde kendim teflon granit kullanmadığım için evime sokmam çünkü zamanla vücudumuzda ağır metaller birikim yapiyor zorunlu olarak içtiğimiz sudan havadan alıyoruz keyfi almaya gerek görmüyorum herkesin kendi tercihi
Dark limoncicegim2 evet ama bu bildiğiniz zehir. Vücuda metal giriyor, hani kızartma yemek ne bilim asitli içmek gibi bir zarar değil maalesef
egkoz limoncicegim2 bugün itibarıyla ben de sahip oldum ihtiyaç değildir illa olsun değil ama hayat kolaylaştırıyor bence benim de eşim aldı hahaha attığım videolardan etkilendi çok işe yarar buldu bugün geldi kargodan akşam yemeğine tavuk kanat yapacağız inşallah pişman olmayız 😅
somurtkankedi limoncicegim2 kesinlikle çok rahat edeceksin bende aldıktan sonra iptal mi etsem dedim ama şimdi elim ayağım herşey pratik evde kızartma yapmazdım sıçrıyor diye şimdi hep yapıyorum yağsız hemde çok rahat edeceksin
Harikuya_Su limoncicegim2 kız ben seninle konuşana kadar memnunum sanıyordum şu an mutfakta gözüme batıyor baktıkça 😂😂