limoncicegim2 mylittlebabym evet katılıyorum buna bende fırın ne işe yarıyor onada okadar para verdik alırken 😂 ama demek ki işte bu küçük birşey ya cazip geliyor fırın büyük ona atıp yapmaktansa daha pratik geliyor demek ki pratiklik içinde bu parayı vermiş olmamız içime oturmadı değil ama olsun almış bulunduk
Dark limoncicegim2 çok sağlıksız. Bununla ilgili bir doktor araştırma yapmış ve alüminyum vs tarzı bişey etki ediyormuş ısı ile. Bulursam atarim
mysweetbabyy Dark evet yiyecekleri konulan zemin alüminyum kaplama yani her yemek pistiginde yemeğe ağır metal geçiyor
limoncicegim2 toffeenut yerim olsa bende alırım kurutma makinesini anında iki artı bir evde yerim yok
toffeenut limoncicegim2 benim de iki artı bir balkonumu da kışın kullanamıyorum bebeden önce boş odada kurutuyorduk günlerce😬 şimdi boş oda da yok. Çamaşır makinesinin üstüne kurdurmak istiyorum da bakalım işte maşallah her şey ateş pahası neye el atsak elimiz yanıyor
arirangg Kızlar ben de xiaomi aldım. Aslında bunda yaptığınız her şeyi fırında da yapabilirsiniz ama iyi ki almışım çünkü bu ürünün temziliği çok kolay. Ama fırını, tepsileri temizlemek çok zahmetli. Fırınım artık tertemiz. Ben çok memnunum
Erva94 arirangg evet bu da çok önemli en nefret ettiğim şeydir fırın temizliği tepsi temizliği bunlardan kurtuldum resmen 5 dk da temizleniyor haznesi
Bade5 limoncicegim2 ihtiyaç değil ama olursa güzel olur. Philips kullanıyorum herşeyi yapıyorum. Her gün kullanıyorum neredeyse inşallah elektrik faturası yüksek gelmez 😅
Gurbetkusu_43 limoncicegim2 Ben iki yıl önce almıştım. Bir kaç defa tavuk yaptım beğenmedim. Butları tavuğun göğüs kısmı gibi kupkuru yağsız olmuştu o sebeple sevemedim. Yemekleri de keza öyle istediğim gibi tat vermedi. O sebeple kullanmayı bıraktım. Ama eşim kullanıyor ben evde yokken. O çok memnun 😅 ben normal fırından vazgeçemiyorum galiba 🥴
Erva94 Onda yapılan Her şey fırında yapılır diye bişey yok kesinlikle fırında az daolsa mutlaka yağ koymalısınız ya da yağlı kağıt. Ama sıfır yağla çok güzel köfte tavuk sebze pişiriyor xiaomi var bende de. Fiyatı da muadillerine göre çok uygun gerçekten. Hatta bi tavuk yapıyorsunuz kendi yağı nasıl birikiyor dibinde sağlıklı beslenme konusunda çok çok iyi. Bir de fırına yap koymadan sebze atsanız bildiğiniz yanar ama öyle güzel pişiriyor ki air fryer benim için kesinlikle ihtiyaçmış aldıktan sonra anladım
Selamcanim Valla son ayımdayım. Doktor bana artık yatmam gerektiğini olabildiğince kısıtlamamı söyledi kendimi. Eşimde bi baktım onu almış akşam geldiğinde yemek yapma ben hallederim diyor bazen. Evet olmazsa olmaz mı değil. Ama gerçekten işimi çok kolaylaştırdı kızlar sıfır yağ hemde. Xioami 3.5 litre 1599 şuan Amazon’da. Benimkide ordan almış taksitle. Yağdan tasarruf resmen. 🤣 ben memnunum.
eflinveannesi limoncicegim2 ona vereceğim parayı robot süpürge ye verirdim 😂 İnşallah bir gün benim kocamdan beni kandırır robot süpürge alırız 😂😂😂
limoncicegim2 eflinveannesi onuda çeyizimde doğumgünümde aldırmıştım sen yere çekirdek atıcaksın ben hiç kızmıcam oda süpürücek diye sor bakalım evde yemeği rahat yediriyormuyum yere dökülecek diye 😂😂😂
mysweetbabyy eflinveannesi robot süpürge de göründüğü gibi değil kiz ben almıştım 2 yıl oldu ama olmasa da olur köşeleri filan alamiyor😄
ssuullaa Ben kullanıyorum canım. xiaomi kullanıyorum i. Oldukça pratik özellikle çalışanlar için çok iyi oluyor gerçekten. Fırın yerine ya da kızartma yapmak yerine artık onu kullanıyorum sadece. Ama patates kızartması hassas noktam olduğu için onu bol yağda kızartmaya devam:) diğerleri oldukça pahalı ama fiyat performans açısından xiaomiden memnunum
Harikuya_Su limoncicegim2 kız ben seninle konuşana kadar memnunum sanıyordum şu an mutfakta gözüme batıyor baktıkça 😂😂