Aleynaerayy22 Ysfgl_3003 Banada benziyor demişti erkek çıktı canım 😇 Herşey gönlünce olsun inşallah hayırlısıyla
Yldgldb Her yerden hissedebilirsin sağ sol orta 😂20. Haftadayız ben bir süre yan yatıp sırt üstü döndüğümde hemen hareketleniyor hissediyorum baya. Sende deneyebilirsin zamanla ne zamanlar hareket ettiğini daha iyi anlayıp kavrıyorsun 🤗
Ysfgl_3003 Yldgldb ya dediğim gibi iki gece üst üste hissettim sonra ölüm haberi aldım dün akşam çok üzüldüm gece bebeğimin hareket etmesini çok istedim olmadı şimdi bekliyorum inşallah hissederim
KubraKaranKaya Ysfgl_3003 sakin ol panik yapma . Bende 35. Haftadayım şuan . Senin haftalarda bir kaç gün bile hareket etmemesi gayet normal . Son aylarda korkulcak bir durum. Hatta son aylar sen uyusunda biraz rahat edeyim diye bekleyeceksin inanki ☺️ Birde çocuğun hareketlerini hissetmen kilonada bağlı bazen rahmin önünde çocuğun eşi olursa sen hissedemezsin.
Elibo Ysfgl_3003 26 haftaya kadar duzenli hreket beklemeyın ded doktorum ama 26 dan sonra 3 4 saatte bir hareket olması gerekıyor dedi suanlık yenı 26 yım 2 haftadır dediği gibi 3 4 saatte hareket alıyorum hatta bazen hiç uyumuyor nerdeyse
Ysfgl_3003 KubraKaranKaya 1.65 boy63 kiloyum kilom yok aslında hissedersem hemen mutluluğumu paylaşacam nolur bana dua edin düşük riskim var sinirlerim bozuk artık
Merve201119 88h99 gayet normal yeri daha geniş ve küçük baş gelis olur makat gelis olur transver pozisyonda olur daha çok doner durur endişe etme