88h99 Kızlar ben şuan 19+1 im yaklaşık 10 gündür bebeğimi hissetmeye başlamıştım bugüne kadar hep sağda hissediyordum bugün solda hissediyorum bu nasıl oluyor neden olıyır normal mi ilk gebelik hiç bilmiyorum
Aleynaerayy22 88h99 benimkide öyle canım bizde 19+4 deyiz bi sağda bi solda vuruyor bazen göbeğimin tam ortasına değişiyor yani 😂
Merve201119 88h99 gayet normal yeri daha geniş ve küçük baş gelis olur makat gelis olur transver pozisyonda olur daha çok doner durur endişe etme
Ysfgl_3003 Aleynaerayy22 17 haftada iki gece üst üste az da olsa hissettim dün gece hareket etmedi hissetmedim normal mi
Aleynaerayy22 88h99 Evet dünyanın en güzel şeyi olabilir çok hoşuma gidiyor vurdukça Hepimizin kucağına Allah’ım sağ salim vermeyi nasip etsin bende çok istiyorum 🥰 bide miss gibi kokmalari yokmu
Aleynaerayy22 Ysfgl_3003 Normal canım gününün %90 ını uyuyarak geçiriyorlarmış bir iki haftaya her gün hissediceksin 😅 bende 17 dide hissetmeye başladım çok minik pıt pıt gibi vuruyordu 19 dayım şuan bazen vurunca karnımı izleyince görüyorum üstten vurduğunu
Elibo Ysfgl_3003 26 haftaya kadar duzenli hreket beklemeyın ded doktorum ama 26 dan sonra 3 4 saatte bir hareket olması gerekıyor dedi suanlık yenı 26 yım 2 haftadır dediği gibi 3 4 saatte hareket alıyorum hatta bazen hiç uyumuyor nerdeyse
Ysfgl_3003 Aleynaerayy22 dün çok sevdiğim birini kaybettim çok üzüldüm çok ağladım o yüzden korktum iki gün üst üste hissedince dün hissetmeyince korktum. İçimi rahatlattın Allah razı olsun
Aleynaerayy22 Ysfgl_3003 Rica ederim ya ne demek 😇 Başınız sağolsun üzmemeye çalış kendini çok bebişte senin hissettiklerini hissediyor çünkü etkileniyor belki o yüzden durgun olmuş olabilir
Ysfgl_3003 Aleynaerayy22 Allah razı olsun. Elimde değil üzüldüm çok bebeğimin hareketini hissedeyim Allah’ın izni ile mutlu olcam
Aleynaerayy22 Ysfgl_3003 Sırt üstü uzan kıpırdama sen hissetmeye çalış öyle daha çok hissediyorum ben yapınca bakalım hissedicekmisin hissedersen haber et 😅
Aleynaerayy22 Ysfgl_3003 cinsiyeti belli mi acaba kızlar daha az hareket ediyormuş öyle diyorlar benim erkek durmuyor bazen geceleri sende korkma küçük ya hissetmemen normal şimdi güçlü değil daha annesi 😇 internette de yazıyor bir gün hissedip diğer gün hissetmemek normal diye bu haftalarda
Ysfgl_3003 Aleynaerayy22 erkek gibi görünüyor dedi sadece bu gece hissederim inşallah çünkü zaten çok üzgünüm
Aleynaerayy22 Ysfgl_3003 Banada benziyor demişti erkek çıktı canım 😇 Herşey gönlünce olsun inşallah hayırlısıyla