Sumeyyeabdi 24 haftalık hamileyim cok kötü migdem yanıyor nasil basa çıkıyorsunuz kızlar benim gibi ayni haftalarda olanlar vst mi acaba 🥰
Ekk61 Sumeyyeabdi benimde aynı dert başında sanki bensinle yakıyorlar. Süt içiyorum neler yapıyorum buz yiyorum.
mutlu-annee34 Sumeyyeabdi bişeyler yiyip içince geçmiyor benimki tek işe yarayan başımı yukarıya kaldırıp geçene kadar tavana bakıyorum yada iki yastık koyup başımın altına havada tutuyorum
Elifsntrk Sumeyyeabdi İlk haftalardan beri ciddi şekilde yanmalarım var daha 15. Haftadayım ama asla önüne geçemiyorum. Maden suyu, elma, limonlu dondurma, gaviscon, salatalık, süt ve daha birçok şey denedim iyi gelmedi ☹️☹️
Vicibici Sumeyyeabdi Bişeyler yedikten sonra en az 30dk dik bir şekilde otur, yani hemen uzanma ve yemekten 20dk sonra soda iç bu şekilde rahatlatıyor. Benim de sürekli yanıyor elimde sodayla geziyorum😅
Sumeyyeabdi Ekk61 oğlanı krese yazdırdım Bnde azcik uyumuşum uyandık migdem nasil yanıyor gaviskon varmış onu soracağım sağlık ocagindaki ebe ye
Sumeyyeabdi mutlu-annee34 ne yiyeceğini şaşırdım valla bugünlerde gecer ınslalalh siz kaç ayliksiniz🙂
Sumeyyeabdi mutlu-annee34 maslallah canim inslalah bizde 1 ay sonra gideceğiz o zaman 29 30 haftaluk oluyoruz bu haukleihim çabuk geçiyor sanki🥰
Sumeyyeabdi Elifsntrk benimde bikac gündür aşırı var ne yersem yanıyor şekerli şeyler daha çok yapıyor bnde
Rumeysa_2018 Elifsntrk vallahi bende aynı şekildeyim haftada bir geçmeyecek şekilde lansor içiyorum mutlaka doktorunuza danışınız tabiki gavuskon şurup bende asla işe yaramadı
Morkelebek26 Sumeyyeabdi 20+5im dün bide önceki gün yaşadım o mide yanmasını YARABBİ neydi o sanki dikenli bir kazık sokup yukarı doğru çekiyorlardı 🤦 sanırım geçirecek birşey yok sadece bi arkadşım sade soda önerdi ben denemedim ama sen istersen deneyebilirsin kuzum 😊
Sumeyyeabdi Ayayya hadi yaa bide bebeğin saçı çıkıyor diye duydum migde yanarken sanki oğlumda hatırlamıyorum hic böyle yandığını
Fatma0090 Sumeyyeabdi suan hastanede erken doğum riskiyle yatıyorum ilaclar vs cok yaktı midemi normalde de yanıyordu Bi mide koruyucu veriler günde Bi defa sabh o cok iyi geldi bide öğlen Bi enfeksiyon şurup veriyolar
Fatma0090 Sumeyyeabdi 28+4 canım hastaneden taburcu oldum bugun Bi sorun olmazsa inşallah evde yatıcam
Azra41 Sumeyyeabdi ay benimde midem ağzıma geliyor resmen bende şurup kullanıyorum o rahatlatıyor biraz da olsun 25+5 bende 🥺
Sumeyyeabdi Azra41 maslalah canim geçen şeker yüklemesi yapıldı o günde cok kötüydü midem aşırı yandı ya sağlık ocagina danışayım bi ebeye