HEfnan Nus_12 Düşenlere baktım ben göğüs altı baya bir boş oluyor benim alt göbeğim sarktı anlamadım ben 😱☺️
HEfnan esma2197- Benim de 2 hafta ileride gidiyor ama doğuma etkisi olmaz dedi doktor.Açılma çatıya bakılmadı sancı olmadığı için
HEfnan Kb_plt sancı olmadan 40 hafta tamamlanmadan bakılmıyor benim hastanemde korkuyorum arkadaşım 40 hafta bekledi çatı dar dediler sezeryan oldu umarım aynısı başıma gelmez
Kb_plt HEfnan UmarıM inşallah ben yarın 42 olucam çatıdan sonra suni sancı ya da sezeyana karar verilip yatışım olucak
AysegulArici HEfnan banada çayın dar dediler ilk gebeligimde özelde ama sezeryan olmamak için suyum gelince devlete gittim normal doğurdum😅😅yani dar da olsa devlet çatır çatır dogurtuyor açılma olmazsa o ayrı tabi
HEfnan Kb_plt 42 de çok ya ben 39+2 oldum sanki zaman durdu.Hakkında hayırlısı olsun sağ Salim bebeğini kucağına alırsın inşallah 🥰
AysegulArici HEfnan malesef benimde gelmedi hiç biseyim 39hafta olcaz yarın ilk oğlumda 39+2de doğmuştu suyum gelmisti sabredelim zaten bu haftada olmazsa40 haftada yani haftaya muhtemelen suni sancıyla falan yaptırılır☺️
HEfnan AysegulArici Benim devlet burada özel şansımda yok artık ne derlerse o😏38+4 te bebeğim 3700 kg olmuştu 4 kg olursa sezeryan dedi neye korkacağımı şaştım artık 😂 Cuma gidip bakacağım haftaya gel derse artık ne yakarım bilmiyorum 😂
TinyBabys HEfnan 39+5e kadar hiç belirti sancı ağrı vs yoktu. O gün akşam üstü suyum geldi. 5 saat sonra da doğum yaptım.
Yarrentasann HEfnan Bende 39+3 üm benimde ilk gebeliğim kızım olacak bende de belirti yok inşallah bir an önce alırız kızçelerimizi kucağımıza🌸🙏💘
HEfnan Yarrentasann ilk gebelik benim de insan başına ne geleceğini bilmiyor hem korkuyorum hem bir an önce olsun istiyorum.Acı eşiğim çok düşük bilmiyorum bir an önce gelsinler 😂🥰