3melekannesi_ Ben geçen sene şehadete doğum yaptım çok iyi ama normal dogumcu biraz bu sene baglatmak istedim yanasmadi gencim diye 3 bebek olacak son dakika mehmete randevu aldık sezeryana yaklaşımı nedir bilen vRmi sezeryan istiyorum
svvldmrc 3melekannesi_ bence anneni sağlığına göre öneri de bulunuyor Mehmet nalbant. Bende glokom yani göz tansiyonu var o yüzden normal doğumu önermem dedi
svvldmrc Busenurrr97 hiç gitmedim gitmem de heralde kendi doktorum gayet ilgili zaten bir de zamanı çok olmayanlar için MedicalPark gayet iyi
svvldmrc Sinem94 aslında zamanınız varsa tahlillerinizi devlet ya da ümide yaptırın sonuçlarınızla beraber gidin doktorunuza
Beyza-M bende memleketimde doğum yapmayı düşünüyorum. İlhan bey sanırım gidecekmiş hasta kabul etmiyormus doğru mu?
Sinem94 Beyza-M doğru mu bilmiyorum ama yeni hasta almıyor demişti bana asistanı haziran ayında gitmiştim yoğunluktan almadığını düşündüm ben ama net bilgim yok yanlış ta bilgilendirmek istemem
Beyza-M Sinem94 anladım canım 🥲 başka doktora gitsem kabul ederler mi acaba üniversite hastanesinde ? Butun raporlarım sonuçların dosyam filan hep hazır İlhan bey olmasa da olur Neşet bey olur
Beyza-M Sinem94 İlhan bey gidecekmis yeni hasta almıyormus öğrendiğim kadarinca fakat diğer doktorlar alsa o bile kâfi Neşet bey vs 🥲