vesilece LisaveEdizinAnnesi aynen canım inanılmaz ağır ve kapımız eski 🙈🙈 dolabı çok sağlam oraya matkapla astık
vesilece LisaveEdizinAnnesi ben normalde devlette yapacaktım o yüzden süsleme hiç düşünmedim canım 3 kişilik odalar 🙈🙈 ama doktorumun tayini çıktı son ay özele geçtik. Oranın kapısınada arkadaşım keçeden hafif bişey yaptı sürpriz onu asıcam 🥰 aynı zamanda keçe hafif olduğu için beşiğin üstünede asabilicem dönence gibi
Merve_padir Azra41 nerde yaptirdiniz acaba internette yapan guvenilir bi site var mi bildiginiz bende yaptirmak istiuorum da
limoncicegimFO Hisbo çok hoş olmuş güle güle kullanın İnşaAllah benim de oğlumun adı Yusuf olacak çok tatli
Bsrakrds01 Bende kendim keçeden bebek yapıyorum kapı süsü olarak henüz bitirmedim inşallah bitireceğim 😊 fotoğrafını atarım bitirince
Emire01 Lastromance bende yapıyorum Instagram’da sayfam var isterseniz yardımcı olabilirim arkadaşlar istediğiniz modeli atmanız yeterli herkese hayırlı doğumlar
Ccilekkk Azra41 instagramda benzerini yaptırıyorum ben de 250 tlye daha yeni sipariş verdim henüz gelmedi. “Linabukett” sayfa ismi. 250 tl kampanyası devam ediyor mu bilmiyorum ama ilgileniyorsanız sorarsınız