gulerk gozdeyagci youtubeden keçe bebek yapım videolarını izledim malzemelerini trendyoldan aldım yaptım 😇
limoncicegimFO Azra41 ben de birsuru malzemeden almayı düşünüyorum kendim yapistiracagim malzemeleri alıp
berfin_21 Azra41 ben hastane çıkışıyla beraber sipariş verdim 1 aya ancak gelir dedi daha bir hafta oldu isteyeli
Elayfers [https://mutluresim.com/image/6bb84e65-2ada-4696-bc8f-ccd78de70437.AwgAL] Direkt resim atmayı beceremesem de 🙈 bizim kapı süsümüz de tamam 😍
Dugmeninaaannesiii hemsreanne eşimin arkadaşını pleksi dükkanı var orda yaptırdım beyaz kısmı tahta üstündeki siyah yazıları parlak pleksiden daha güzel duruyo ☺️
limoncicegimFO Hisbo çok hoş olmuş güle güle kullanın İnşaAllah benim de oğlumun adı Yusuf olacak çok tatli
esilaam_123 2bebekannesizelia elisa olacak kullanıcı adını degistiremedigim için öyle kaldı Esila düşünmüştük yakın birisi koyunca biz elisaya karar verdik
smallbaby Yildizparlak iki parçayımı tek tek 250 yemi yani toplammı bu fiyat eyer öyleyse çok uygunmuş hemen sipariş veriyim diyom
Oznrusk Dilek-K0 instagramdan canım bebeklerinatolyesi diye bir sayfa var kargo dahil 265 TL ye yaptırdım