Tospikkkk Kızlar oğluşum 34 . Haftada doğdu ve solunum sıkıntısı çektiği için şuan kuvezde dualarınıza talibiz Allah rızası için oğluma dua edin sağ sağlim çıksın oradan Kur’an-ı Kerim okuyabilecek yasin okuyabilecek varsa lütfen bizim için okusun
Zeliha38 Tospikkkk senle aynıyız 4 gün oldu küvezde oğlum çiğerlerde solunumda sorun oldu için tüp taktılar 😭rabbim bizi evlatlarımıza kavuştursun inşallah acılarını göstermesin
yamacalimoms Tospikkkk ilk oğlumu 35. Haftada 3.5 kilo doğurdum masallah 2 yaşında şimdi erken doğan bebekler daha da savaşçı oluyorlar
Humaa07 Yüce rabbim sağlıkla kavuştursun inşalllah 🙏🏻🙏🏻 Benmde kasılmalarım bizde 33+6 yız şuan ilaçla kasılmaları durdurdu doktorumuz hayırlısıyla kavuşalım evlatlarımıza inşallah 🙏🏻🙏🏻
Tospikkkk Humaa07 benimde iki gün durdurabildiler sonra açılmam oldu maalesef inşallah zamanında doğar benimde duam sizinle
prensesveprensannesii rabim şafi adıyla şifa versin inşallah minik meleğimizde en yakıj sürede evine gelsin ❤️❤️❤️ dualarımız seninle bacım
Zeliha38 Tospikkkk Çok geçmiş olsun. Rabbim yawrularımızı bize bağışlasın inşallah 😭bugun benim bebeğimin tüpünü çıkardılar bakıcakalar solunumda sknt olmazsa 3 4 günde gözlem altında tutarız taburcu ederiz dedi inşallah tüpe gerek kalmaz geride yawrularımıza kavuşuruz senin nasıl oldu cnm dogum felan kaç haftalık dogdu kilosu felan nasıl Dı bnm 3 kiloydu
Tospikkkk Zeliha38 2450 gram doğdu canım 34+3te sezeryan oldum ilk doğumum sezeryandı sancılarım vardi iki gün durdurabildiler sonra açılmam başladı 5 cm açılmaya acil sezeryan alındım solunum sikintisi var emme refleksi gelişmemiş bide biraz sarılık olmuş bugün bizim ki bir kaç hafta daha kalıcak gibi rabbim yardımcıları olsun bebislerimizinn Allah bize bağışlasın
Rabishanim Tospikkkk e yine iyi kılosu solunumu halledıo doktorlar hıc korkma.ben 72 gun yoğun bakımda beklemiştim.1.200 doğdu 950 gr a düştü.2 kılo olmadan da çıkartmıyolar hastaneden sağlıklıysa.merak etme senın bebeğin 1-2 hafta durur çıkartırlar🙈
Zeliha38 Tospikkkk inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız yawrularımıza kavuşuruz inşallah
Tospikkkk Rabishanim 2200 e düşmüş kilosu birazda sarılık olmuş rabbim yardımcımız olsun sağ sağlim çıksınlar oradan
Ekimkaplan Benim de erken dogum oldu 6 aylik suan yoğun bakimda benim kızıma da dualarınızı bekliyorum 🥰🤲 Rabbım evlatlarımıza şifa versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah
Tospikkkk Ekimkaplan rabbim şifa versin seninde bebisinde Allah yar ve yardımcısı olsun çocuklarımız rabbime emanet insalllah sağ sağlim çıkarlar oradan