Helena Esra_4572 bende ssvd adayıyım doktorum destekliyor 38 haftalığım doğumu bekliyoruz 🥲 özel ebe desteğide alıyorum inşallah hayırla sağlıkla gelir
Hifaberra Esra_4572 Bende ssvd adayıyım canım. İki doğum arası 18 ay olacak ama doktorum olabilir inşaallah dedi. Ayrıca ebeyle de anlaştım. Şu an 38+2 oldum heyecanla bekliyorum ebenin söylediklerini uyguluyorum. Bu üçüncü hamileliğim ilki normal ikincisi sezaryen olmuştu. Doktor normal doğum yaptığım için biraz daha şansımın olduğunu söyledi. İnşaallah bende buraya Ssvd hikayemi yazmayı çok istiyorum. Birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim ☺️🤲
minikkurabiyelerinannesi Esra_4572 Silivri’de yaşıyorum destekleyen doktor olsa yapardım 😌 bide benim aralar çok kısa o yüzden bana yaptırmazlar
twinboymama bir tanıdığım yaptı, iyi ki yapmışım dedi. destekleyen iyi bir doktorla birlikte bence yapılabilir. daha hiç doğum yapmadım ama şimdiden ben de ssvd adayıyım🥲
Esra_4572 twinboymama teşekkür ederim çevreme söyleyemiyorum direk soğutuyorlar yakınlarımdan kimseyle paylaşmadım henüz ailem bile şimdilik eşim biliyor
twinboymama Esra_4572 gerçekten destekleyen doktorla çok çok başarılı sonuçlar alınabiliyor. tanıdığımın aralarında tam 2 yaş vardı ayrıca. çok da güzel bir doktor buldu kendine
Esra_4572 twinboymama 3buçuk yıl olacak benimde şimdilik bir doktorla konuştum birde ebe ayarlayacam nasipse inşallah bendeburaya ssvde hikayemi yazacam 🤲🏻
Esra_4572 Helena aa ne güzel inşallah istediğiniz gibi ilerler lütfen bana yazın doğumdan sonra tecrübene ihtiyacjm olacak
Mlkesn Helena merhaba hayırlı olsun öncelikle istanbulda mısınız hangi doktora gittnz acaba tesekkğr ederim
Aslihanfs İstanbuldaysanız ssvd için sare davutoğlu ile mutlaka görüşün muhteşem bir ekip muhteşem bir hekim.
Mlkesn Hifaberra merhaba hayırlı olsun öncelikle istanbulda mısınız hangi doktora gittnz acaba tesekkğr ederim
oznuroznur07 35+5 im bende ssvd ıstıyorum ınsallah başarırım ama benı tek düşündüren konu kendı sancılarım yetersiz olursa suni sancı verılmeyecek olması oyle bı durumda napıyorlar acaba surec nasıl ılerlıyor merak edıyorum
Ayzynp Merhabalar ben yaklaşık 2.5 ay önce ssvd yaptım. Kızıma oğlum 17 aylıkken hamile kaldım güzel bir doğum sürecim oldu isteyen herkese rabbim nasıl etsin 🙏🏻🙏🏻
Mlkesn Ayzynp merhaba hayırlı olsun öncelikle istanbulda mısınız hangi doktora gittnz acaba tesekkğr ederim