Aysssssssssss Nasıl gidiyor ben tam bir hafta önce fark ettim kese görünmedi kan ve idrar tahlilinde pozitif çıktı perşembe günü kese görmeye gidiyorusss sizde durumlar ne 🥰
Guziin Aysssssssssss cuma günü ben de kontrole gittim ve kese görünmedi, bu persembe günü tekrar gidicem canim aynıyız😌
Burcuuzunnn Aysssssssssss bende 4+2 deyim beni de perşembe günü kese görmeye çağırdı doktorum inşallah güzel haberler alalım 🥰
2bebisannesi58 Aysssssssssss 5+3 den selam kizlar 4 haftalikken gittim kese vardi ici bosdu 7 haftalikken gel dedi 2 hafta bekliycem bnde ilk bebisimde hamilemiydim degilmi belli degildi ama bunda yemek yedikden sonra asiri migde bulantisi oluyo
Aysssssssssss ebruli1 cok sevindim peki 8. Hafta biraz uzak değil mi dayana bilecek misiniz 🥰 benim doktor kese için bu perşembe gel dedi diğer perşembe kalp atışını dinleriz dedi 🥰
Burcuuzunnn Aysssssssssss bende sürekli uyku hali var sürekli uyuyorum ☺️ Bir de bu hafta bi kaç gün kasık ağrılarım oldu korktum ama yerleşme ağrısı olabiliyormuş perşembeye kadar günler geçmiyor sanki size de öyle geliyor mu 🙄
Lovemommy34 Aysssssssssss bende 4+ 4 deyim 5+4 de randevum var keseyi gorursunuz umarım bende çok heycanliyim
guler84 Aysee95 bende sizinle aynı son adet tarihim 12 Ağustos da kan verdim 89.90 beta ama hala kese göremedim
Dlkzz guler84 canım keseyi görebilmen için beta değerinin 1000 ve 1500 lerde olması gerekir o da vajinal ultrason icin.
Aysee95 Guziin Guziin yok sadece küçük bi yuvarlak göründü cuma günü tekrar çagırdı bakalım inşallah görürüm
guler84 Dlkzz ben 12 Ağustos da o sonucu gördüm şuan üstünden 10 gün geçti 1000lere yaklaşmış olması gerekmezmi
Guziin Aysssssssssss ben de anlamaya calisiyorum normal mi acaba diye artis cuma günü 234dü bugün tekrar yaptim 463 cikti