Annekusumm Benim büyük kız kardesime benziyo sarışın mavi gözlü oglum babasinin kopyasi kucuk kizim bana ve buyuk kiz kardeşime benziyo simdi 4 numara kime benzeyecek merakla bekliuoruz 😍😍
Eyll06 Annekusumm BU BAYANINKİ KESİN KOCASINA BENZIYODUR CUNKU O ERKEK DOĞURACAK😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
as_af Allahvargamyok bana😅 ultrason görüntüsü var eli tek gözünü kapatmış ben de hep gözlerimi kolumla kapatarak uyurum eşim diyo bak bu hareketi bile sen 😍 şimdi 3 yaşında
Miiiii Allahvargamyok ilki babasinin kopyasi hem fiziksel hemde karakter olarak tamamen kopya ikincisi fiziksel olarak babama ablama benziyo ama henuz küçük ins karakteri babama cekmez siniri kiskancligi agresifligi huysuzlugu karaketeri esime ceksin bununda 😂😂
Evhamlianne92 Allahvargamyok valla detayli da babasina benzettik hemde inanilmaz, aynisi diyebiliriz ama renkli de bana da benzedi bilemedim
Limonzeytin Allahvargamyok ultrasonda hiç göstermedi kızım kendini elleri hep yüzündeydi 1 haftalık oldu doğm yaptm eşim esmerdir ben sarışın ve renkli gözlü bana benzetiyorum tipini gözler şmdilk renkli gibi tenide beyaz zaten inşalla göz rengi değşmez çok tatlı çnkü😍 eşimde bende öyle olsn diye çok istedk şükür gönlümzce oldu🤲😊 genler hangi tarafın baskınsa o tarafa benzermş
61boncuk61 Valla benim iki kızım var.3.cu yolda. Anne baba olarak kahverengi gözlüyüz. Kızımın biri mavi, biride yeşil gözlü.😂
sgok Allahvargamyok benimki daha 30 haftalık ama ultrasonda aynı kayınpederim. Birkaç aya kayınpederimi doğurucam…
Ebrarabla_06 Allahvargamyok inşallah eşime çeker bebeğim renkli gözlü sarışın 1.83 boy bakan bir daha bakıyor inşallah kızım ona çeker
Allahvargamyok Ebrarabla_06 benim eşimde öyle ama bu durum hiç hoşuma gitmiyor benim aşırı kıskanç bi kişilik olduğum için 2.sini kaldıramam 😃😃