Arife2736 Allahvargamyok eşim yeşil gözlü ama oğlum siyah gözlü ama tipi aynı babası ikinci oğlum yolda geliyor ins bu bana benzer
gldn065807 Allahvargamyok benim kızım aynı babası gerçi oğlumda babası doktorum sen tasıyıcı annesin dedi 😅☺
aryadamla Valla usg görüntüsünü görenler sana benziyor diyorlar ama 20.haftada detaylı usg görüntüsü vermişti doktor bi daha da 3d göremedim :)
Benimennembirmelek Allahvargamyok vallahi 26+3 renkli ultrasona girmedim eşim değil ben renkli gözlüyüm göz rengimi bulamiyorum açıkçası 😂bazen mavi bazen yeşil bazende gri inşallah bebeğimin gözleri bana benzer 😁
Aag06 Bebisscann hahhahahha hadi yaaa 😂😂😂valla ilk 2 yi gordum onlarda benzemiyor sana haberin olsun birine kendinden bisey verememissin ben sana deyim 😂
Seyma06 Allahvargamyok ben kocamın kız versiyonunu dogurmusum burcuna kadar aynı herşeyi aynı 😁 Sinaniye diyoruz biz ona 😂
egeninincisii Allahvargamyok Eşim mavi gözlü. Ben kahverengi. Oğlum halasına ve amcasına çekmiş, gözleri ela. Tamamen o tarafa benziyor. Ultrasonda da öyleydi. Kızım ultrasondan anlaşıldığı kadarıyla babasıyla benim karışımım gibi , bakalım 4 ay sonra göreceğiz 😂