Aaaysee Zeynepdgn50 adetim 15 gün geçince yaptım yani şöyle 15 günde bi adet oluyordum yeni evlendiğim için annemler belki adetin düzeliyordur dedi 1 ayın dolmasini bekledim son adet günüm 13 temmuzdu 18 ağustos da test yaptım 1 dk geçmeden net iki çizgi çıktı zaten
Melissatk Adetim çok düzenliydi 2 gün gecikince bi test yapayım dedim pozitif çıktı planda yoktu aslında
Zeynepdgn50 TeoMom bende geçen ay erken gebelik testi yaptım silik çıktı kaset yaptım o da silikti sonra kan verdim kanda yok sonra adet oldum o yüzden erken gebelik testine güvenim fazla kalmadı
Zln2152 KeremikoBayky gecikmeden kaç gün sonra negatif çıktı? Bende 16 temmuzda adet gördüm döngüm 5 gün sürdü. Uygulamaya göre 12 ağutosta regl olmam gerekiyordu ama halen olmadım ve dün değil ondan önce ki gün idrar tes yaptım negatif çıktı 😖 sizin olay nasıl oldu?
KeremikoBayky Zln2152 4 gün sonra tek çizgiydi. Benimki idrara yansımadı kanda çıktı. Sen git bi beta ver
minnakannesi08 Kubrayigitttt18 cuma günü sağlık ocağına kan verdim yarın sabah gidip sonuç alıcam sonra tekrar vericem canım kan nasıl artmış o zaman belli olucak
Mamacita1 Zeynepdgn50 Benimde bat 25 bekliyorum bakalım ara ara kasıklarımda ve karnımda ağrılar oluyor göğüslerim çok acıyor ve bacaklarım çok ağrıyor nedense adetimin gecikip gecikmeyeceğini beklicem
menessare MMelissaaa- hayırlı olsun:) benimde her zaman düzenlidir bu ay böyle oldu bakalım bir kaç gün bekleyip test yapıcam :) sizin belirtiniz nelerdi acaba bende hiç bir belirti yok
MMelissaaa- menessare benim ilk başta mide yanmam oldu canım ama göğüslerimde hassasiyet bile yoktu. Bide üstüne adetim gecikince öyle test yaptım
menessare MMelissaaa- benim tek belirtim gecikme 🤷♀️ Yarın gecikmenin 6. Günü bende test yapıcam yarın
MMelissaaa- menessare predictör early testini almanı öneriyorum canım en hasssas test. Güzel haberlerini bekliyorum
Zln2152 KeremikoBayky köye geldiğim için hastahaneye çıkamadım ama bir kan testi verelim bakalım inşallah vardır birşeyler
menessare Zln2152 köyde dikkat et valla fındık işi zor bahçeler eğilimliyse o kadar beklediğin bosa gider Allah korusun
Papatyaa_1 Seyma06 8 ağustosda kan testi yaptım 7bin800 küsür çıktı sonra 6 hafta 6 günlükken kalbini duydum çok şükür :) 🙏
Zln2152 menessare sorma canım ya bahçeye geliyorum maalesef gelmeyince laf yiyoruz gitmeyince de zaten yaranamıyoruz orası ayrı da işte. Dal falan da çok eğdim inşallah bir sıkıntı çıkmaz eğr gebelik varsa
ikinciannelik Zeynepdgn50 8 gün sonra test yaptım pozitif çıktı bu gün de kan verdim kesinleşmiş oldu
menessare Zln2152 üzüldüm ya fındık işi çok zor bi yere uzanmayın diyorlar sen dal eğmişsin kötü olmuş ama bşsey olucaksa olur zaten tutunmak isterse tutunur yani çok takma 🙏 insanlar anlayışsız evde durmanı kendileri söylemeleri gerekiyor böyle dönemde …