Benim 7 yıldan sonra oldu şuan 20+1 yolda bebeğim 🥰 çok acılar çektim ama 🥺😞 sahip olana kadar rabbim onu sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🤲 özet geçicem eşimin parasi tedavimize yetmiyordu bide evin masrafı olunca bir iş bulup güzellik merkezinde çalışmaya başladım ilk başta mutfak personeli olarak başladım ve o azim ve hırsla halkla ilişkiler uzmanı oldum tüm param tedavime gidiyordu eşimin ailesi bize çok kötüydü hiç bir zaman destek vermiyordu bize hastaneye gitmek için bile arabasini vermiyordu kayinpeder annem sağolsun bikackere para ve çeyrek altın vermişti çok masrafimiz oluyor diye destek amaçlı,
herşey bir yana milletin söylentileri arkamdan konuşmaları yetmiyormuş gibi kaynanam hergün eşime boşa onu suriyeli birini bulalim getir bunun çocuğu felan olmaz bu saaten sonra diyordu herseye rağmen şükürler olsun ki oldu hepsinin ağzı kapandı artık!
“ ki” eşim onlara eşimin üstüne asla Gül koklamam ve onun tırnağını dünyaya değişmem diyordu senin çocuğun olmasa bile asla böyle bir şey yapmam diyordu sevdiğim adam bebeğimin babası en büyük destekçim iyiki varsın moralim bozulunca hep kolkanat gelip bana nasihat veriyordu neyse ki şükürler olsun 7 yıldan sonra rabbim nasip etti 🥰🙈🌸