Ben sözde 1 yıl felan yapmıcaktım çevrenin etkisiyle işte eşinin yaşı var yap bence ilk çocuğu felan dedikleri için 2.3 ay sonra çocuk istedik sonra 6 ay bir uğraşımız oldu ama her hamile kalmadığım ay stresli geçiyordu çünkü buradaki yazıları okuyordum hep stres oluyordu istemsiz. her negatifte ağlıyordum acaba benm hiç çocuğum olmıcak mı neden herkesinki ilkte tutuyor benm tutmuyor diye öyle bir piskolojiye giriyordum ister istemez. çünkü çevremde her benimle beraber benden önce benden sonra evlenen hamileydi. Bu 6 ayın içinde 2 ayda çatlamayan yumurta kisti geçirdim tabiki yine stresten o yüzden o 2 ayı mecbur korunduk. Korunmadığımız 4 ay sonunda artık yeter dedim tamam istemiyorum çünkü gerçekten çok yıpratıcı bir süreç 1 sene istesem bir sene o piskolojim hergün kötüye gidicekti bunu hissettim ve vazgeçtim ramazandı tamam dedim artık istemiyorum eşimi, kendimi doktora götürür tetikleri yaptırırım 2.3 ay sonra tekrar deneriz ara verelim dedim ki o ay mucize gibi sürpriz yaptı yani sanırım bazen akışına bırakmak lazım stres çok büyük etkenmiş onu gördüm. Biraz uzun oldu ama 😊