Deletedmom_85 aynen oyle oluyor canim.. benim de bazi aylar rahat gecerdi mesela aman gene adet oldum derdim gecerdim..bazi ay da beklentiye cok girerdim cok guzel iliski olmus yatmisim kalkmamisim bu ay olcak hssediyorum havalarina girmisim… kirmizilari gorunce cakiliyodum.. 1,2 gune toparliyodum ama o kani camasirimda gordgm an psikolojim alt ust oluyodu.. zaten en beklemedigim ayda kaldim.ananem cok hastaydi ona uzuluyodum.1 defa onemli gun degerlendrmstk.yatmiyodum bile skntidan.sonra vefat etti ananem ben meger kalmisim cenaze olmus bikac gune.memlekete gttim uzuntu stres gozyasi.. bilsem bebegimin oldugunu daha dikkat ederdim.. sigara tukettim stresten..bilsem icermiydm.. gitmisken annemde olan kopegimi asiya gotrduk 20 kilo hayvan durmuyo diye kucagima aldim asi olurken.. hamileymisim meger.annem diyo kizim bisey vardir belki yapma kaldrma diyo.yok anne diyorum..3 gun gecikince artik yapiyim dedim ilk 2 gun yasadigim uzuntuden geciktgni dundusundm cnku gebelik konduramadim.3. gun de olmayinca yaptim ve hamileyim… şok ustune şok.. ananemlede birlikte buyudugm icn cok sarsilmstm.. bana bi hediye ve teselli oldu.. Allahim nasil kararliyor herseyi.. hamile olmasaydim bi sure antidepresan kullanmayi cocuga ara vermeyi dusunuyodum cunku ilk yakin kaybimdi iyi hissetmiyordum.. simdi diyorum da iyi ki 1 senenin sonunda gelmis.. bana nasil teselli olmus, yoksa ben nasil atlatirdim.