Nez_1992 Bebeğim daha doğmadı ama en çok aklıma takılan ayağımda sallamaya alıştırmadan nasıl uyutacağım?
hunilimom Nez_1992 memede uyuyordu 😂 hiç sallamadim memede uyuyup yerine koyup biraz pışpış yapıyordum şuan ikinciyi doğurdum zaten daha minik ama bunda da alıştırmak istemiyorum
Bora5832 Nez_1992 benimki de kendisi uyuyor memede ya da kucağımda ama çok zor da kalırsam ayağımda sallıyorum ilk başlarda fazla alıştırmamak gerekiyor galiba
umyahsen Nez_1992 bende asla sallamıcam dedim ama tabi ki salladım hemde saatlerce. Sonrasında kendiliğinden bıraktık bı sefer emerken uyuyor. Bazen kendi kendine uyuyor. Ve daha çok kendi kendine babasının kucağında uyuyor.
El123 Nez_1992 ah kuzum benm asla ayagma almam dıyıp duruyodum nasıl aldım senelerce ayagmda kaldı kıxım valls smdı 2 ye hamıelym ınsallah bunda oyle yapmam dıyorm brnde
Armin-Guney Ben hic ayagimda sallamadim. Cok rahatsiz edici bence . Kayinvalidem birkaç kere denedi , engel oldum hemen . Besigine alıştı hep . Beşiginde minik minik salladım. Genel olarak sallamaya alistirmamaya calistim
Mer93 Uyku eğitimleri var onlara bakabilirsiniz ben bazı şeyleri çok doğru bulmuyorum ama şöyle bişey var o doğunca anlıyacaksınız bunu sanki siz doğduğunuzdan beri o sizimle ve herşeyini biliyorsunuz zamanla neyi nasıl yapacağınızı anlıypsunuz zaten siz nasıl mutluysanız bebeğiniz nasıl rahatsa en iyisi o oluyor
isimyazmakzorunlumu Tracey hogg “bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler” kitabını öneririm. Alamıyorsanız da internetten araştırın. Bana çok mantıklı geldi. Pış pış pat pat ve yatır kaldır modellerine de bakabilirsiniz.
umyahsen isimyazmakzorunlumu işe yarıyor mu ya cidden. Valla yarıyorsa ikinciye hamileliyim onda yararlı olur çok.
Dark Nez_1992 emzirirken uyuyordu, gazını çıkarıp güzelce yerine yatıyordum. Eğer uyanırsa hafifce poposuna pis piş yapıyordum.1 kere bile sallamadim 14 aydır. Zaten küçük bebekler için zararlı önerilmiyor
annesialisi Valla ben salladım hemde bilerek isteyerek resmen hayatımı kolaylaştırdı. Öyle paldır küldür değil tabii belli bir tınıda ve hafif. Her gittiğim yerde uyutabiliyordum ayağına aldığın an uyku saati olduğunu anlıyor. . Akşamları veriyorum eşime o sallıyordu ben işlerimi yapıp çay içiyordum. İşe başladım annem sallayarak uyutabildii. Yani bilinçsiz olmadığı sürece çok öcü Bişey değil. Hatta ablam sallamam diye inat etti etti şimdi çocuk bir yaşında 10 kilo kucağında kolları kopuyor pış pış yapcam diye.
mommysbrids Nez_1992 30 aylik kizim hic sallamadim ne besikte ne ayakta Memede uyurdu tam dalmadaj yerine koyar poposuna biraz pıs yapardim zamanla pis yapmaya gerek kalmadi sonra zamanlada kendi kendine desteksiz uykuya alıştırdım sukur Bunuda sallamak istemiyorum insallah ilk kizim gibi uslu olue bu kizimda :)