duu Kızlar merhaba.. 8 Ağustosta yumurtlama görüp bir kaç gün değerlendirmiştik..16 Ağustosta başka bir durum için kan vermiştim ve beta 1,20 çıkmıştı…Sekiz gün de net sonuç verir mi yükselme ihtimali var mıdır sizce?Adetimi 6 gün var daha..
Dark duu adeti bekleyin bence stres yapmayın, az kalmış zaten. Geç döllenme falan olabilir hemen çıkmayabilir
arirangg duu Canımm hiç belli olmaz. Ben de yumurtlamanın 8. Gününde kan verdim 0.2 çıkmıştı. Meğer hamileymişim. Birkaç gün sonra yükseldi. 11-12. Gün gibi yükselişe geçiyor
duu Kanda kaç gün sonra çıkıyor peki netten araştırdığım kadarıyla 11-12. Gün şeklinde belirtiyor. Sizler kaçıncı gününüzde ögrendiniz
Deletedmom_85 duu canım yumurtlama zamanında çatlama önemli. Ne zaman çatlama olduysa o günden sonra saymaya başlayıp, 12-14 günleri arasında varsa gebelik çıkıyor. Ben hamile değilim maalesef 💔
Kubrayigitttt18 arirangg hissettiniz mi 8. Gün kan verdiğinizde ne güzel hemen öğrenmişsiniz 😍 birde mesela 0.2 çıktıktan sonra ilşşkiniz oldumu
arirangg Kubrayigitttt18 canım ilişki olup olmadığını hatırlamıyorum ama hiç hissetmemiştim. Ben öğrendikten de birkaç gün sonra belirtiler oldu :) ama 11. Gün de kan vermiştim. O zaman 4.74’e çıkmıştı. Planlı bir gebelik olduğu için bekliyordum 😍
duu arirangg yaa ne güzell 😍 4,74 için gebelik var dediler mi 5 in altına negatif diyorlar ya ondan sordum canım gerçi yakın bir değer..Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Kubrayigitttt18 arirangg 8. Gün yoktı ama 11. Gün 4.74 oldu sonra kaça yükseldi betanız şimdi kaç haftalıksınız sağlıkla gelsn
arirangg duu Canım ben onu doktora sormadım. Ama 02’den 4.74’e yükselince olduğunu tahmin ettim. Yeni yükselmeye başladığını anladım 🥰
vveraa duu canım kan kesin ama hemen kan vermeye gidip kendini yıpratma ben kan verip verip çok ağladım zor biraz biliyorum ama beklesen daha iyi regl gecikirse hemen al bi kaset.Benim adetten 5 gün önce kaset testte belli olmuştu ama her hamilelik bir olmuyor sonrasında da çıkan birsürü insan var.Allah gönlüne göre verir inşallah 🌸
bubuiledudu duu benim ilk gebeligimde bir hafta önce hem idrar hem kanda öğrenmiştim sonra kayıp yaşadım. İkincisinde 2 gün kala negatifti belirti de yoktu reglim 2 gün gecikince aşırı silik çıkmıştı oyle öğrenmiştim onu da kaybettim bakalım şimdi yine denedik bu ay ovulasyonla 26si bat testi salı yapmayı düşünüyorum hiç belirti yok yine