Brn23 Valla bilmiyorum genelde 10 dk sonra çıkan testler geçersiz diyorlar ama ben şimdiye kadar çok test yaptım ilk defa böyle oldu bi kaç gün daha durup bakayım umut oldunuz yorumlarınızla teşekkürler ☺️
leona98 Brn23 ben yaşadım. Reglma 4-5 gün kala her gün yapıyordum sabah silik çıkıyordu. Kuruma lekesi falan dediler. Ama reglim 2 gün gecikti ve kıpkırmızı çizgi çıktı. Hamile olmadan önce 5 ay denedik hiçbir zaman böyle silik çizgi falan çıkmıyordu. Hep tek çizgi oluyordu. Ama bir arkadaşımdada böyle oldu bende olduğu için o da kendisini hamile saydı. Ama malesef regl oldu. İnsana göre ve ya duruma göre değişen bir şey demek ki.
Brn23 N_A_Z_L_I_M Tşk ederim ama kesin gözüyle bakmıyorum üzülmeyim diye ☺️Birazdan kan vermeye gitcm
N_A_Z_L_I_M Brn23 Hakkında hayırlısı canım.Verdin mi kanı? Bebegime hamileyim hamileliklerimi aynı böyle testlerle öğrendim aynı böyle çıkmıştı inşallah hamilesindir🤗
Brn23 N_A_Z_L_I_M verdim canım saat 4 gibi çıkarmış . Benim birinci hamileliğimde silik çizgiyle öğrendim de bu sefer daha silik☺️
Busel Brn23 benimde canım yaptım ilk 3 dk içinde çizgiyi goremeyince olduğu yere bırakıp gittim yattım uyandığımda ikinci silik çizgi vardı kan tahlili yaptırdım pozitif🥰
hasretygt Brn23 tekrar test yap canım biz kız kardeşime yapmıştık ilk etapta yok dedik dedim atma sonra bı bakalım dedim 2 gün sonra baktık silik çizgi hemen tekrar test aldık ve hamileydi senide umutlandirmak istemem ama bence tekrar bı dene inşaallah rabbim kalbimize göre verir
Gozdee01 Brn23 canım önemli olan düşük çıkması değil ben 4,49 la öğrendim 2 gün sonra tekrar verdim Yükselmeye başladı önemli olan yükselmesi inş sende güzel sonuçlar alıcaksın ben 4,49 öğrendim şuan 11+3 haftalık hamileyim
Mercan12 Brn23 benim 6 idi önemli olan düşük çıkması değil düzenli artış göstermesi 2 günde 1 verin gözünüz aydın sağlıcakla kucaklayın insallah